P&G’nin markası Orkid’den kadınlara özel adet takvimi uygulaması: Perio

P&G‘nin sadece kadın odağındaki markalarından Orkid, kadınlara özel adet takvimi odaklı yeni Perio isimli mobil uygulamasını duyurdu.

Perio, adet döneminizi takip etmenizi sağlayan ve bu dönemle ilgili size çeşitli öneri ve fikirler veren bir mobil uygulamadır. Adetinizin ne zaman başlayacağını tahmin etmenin yanında, özgün içerikleriyle vücudunuzu ve adet döngünüzü daha iyi anlamanıza yardımcı olmanızı da sağlıyor. Kişisel takviminizi kolayca oluşturabiliyorsunuz. Bilgiler, öneriler, uyarılar, kişisel günlük ve sağlık durumu izleme gibi tüm işlevler, sağlık düzeninize yardım edebilmek için bu uygulamada bir araya getirilmiş.

Perio uygulaması size neler sunuyor?

  • Adet Takvimi ve adet döngüsü tahminleri,
  • Adet, ergenlik ve bedeniniz hakkında yazı içerikleri,
  • Günlük su tüketiminizden duygu durumunuza her şeyi takip edebileceğiniz kişisel sağlık sayfanız,
  • Adet dönemi ile ilgili doğru bilinen yanlışlar,
  • Bilginizi sınamanıza yarayacak mini sınavlar,
  • Önemli tarihlerinizi atlamamanız için hatırlatmalar,
  • Orkid ürünleriyle ilgili kampanyalar.

Perio nasıl kullanılır:

Uygulamayı “Kayıtlı Kullanıcı” ya da “Misafir” olarak kullanabilirsiniz. Kayıtlı kullanıcılar, tüm cihazlarından tek tıkla tüm işlevlere erişebilir ve uygulamaya kaydettikleri verilerini saklayabilirler.

Uygulamadaki hareketlerinizle ödüller kazanabilirsiniz. Uygulamadaki aktiviteleriniz, günlük yazılarınız, quiz’leri tamamlamanız ve hatırlatmalar koymanız size kalpler kazandırır. Kalp kazanıp seviye atladıkça hem bu kalpleri Orkid ürünleri için indirime ve kupona çevirebilirsiniz.

Türkiye’de en bilinen benzer örneği olarak Pepapp‘i söyleyebiliriz. Yeni uygulamalar çıktıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Güncel İçerikler