Starbucks, Türkiye’de online satışa başladı

COVID-19 pandemisinin ülkemizde de yayılmaya başlamasıyla birlikte tüm mağazaları geçici olarak kapanan Starbucks, dünyada salgından en çok etkilenen şirketlerin arasında gösteriliyordu. Starbucks‘tan yiyecek ve içecek dışında çekirdek kahve, bardak, termos ve kahve demleme araçları gibi ürünler satın alan kişiler de şirketin ülkemizde bir e-ticaret platformu olmadığı için paketli ürünleri sipariş veremiyordu.

Starbucks’ın Türkiye’deki distribütörü Shaya, resmi internet sitesi üzerinden e-satışlara başladığını duyurdu. Starbucks Türkiye mobil uygulamasından Türkiye’deki Starbucks müşterilerine duyurulan hizmetle çekirdek kahveler ve bazı ürünler Shaya Dijital Katalog üzerinden satın alınabiliyor.

Mağazadaki müşteri deneyimi dijitalde de devam ediyor

Tüm dünyada mağazacılığı bir deneyim haline getiren Starbucks ve Türkiye’deki distribütörü Shaya, Starbucks’ın dijital satışlarında da bir deneyim sunuyor.

Ürünler standart e-ticaret sitesi formatı yerine, ürünlerin detaylarının anlatıldığı ve hikayeleriyle sınıflandırıldığı bir dijital katalogla tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Kullanıcılar, katalogda satın almak istediği ürünlerin yanındaki “+” sembolüne tıklayarak ürünlerin fiyatını görüntüleyebiliyor ve sepete ekliyor.

Starbucks Türkiye’nin çekirdek kahve, kahve demleme araçları, termos ve bardak gibi çeşitli ürünlerinin yer aldığı Shaya Dijital Katalog internet sitesine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler