Kolektif House’tan kurumsal şirketler için iki yeni hizmet: Kolektif Enterprise ve Kolektif Suites

Paylaşımlı ofis girişimi Kolektif House, kurumsal şirketlere özel iki yeni hizmetini duyurdu.

Kolektif Enterprise ve Kolektif Suites

Konuyla ilgili Kolektif House’tan yapılan açıklama:

Önümüzdeki dönem; evden, uzaktan ve ortak alanlarda çalışma gibi pek çok iş yapış şekli yaygınlaşırken, yeni ofis dünyası da hibrit olmayı gerektirecek. Biz de bunu göz önünde bulundurarak vizyonumuzu ve ürünlerimizi bu değişim ile paralel şekilde yeniden inşa ettik.

Bugün Kolektif Enterprise ve Kolektif Suites ürünlerimizle karşınızda olmaktan ve bu heyecanımızı sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz!

Bir süredir büyük ölçekli kurumsal firmalara hizmet verdiğimiz Kolektif Enterprise modelimizle istediğiniz adreste kurumunuzun ihtiyaç duyduğu büyüklükteki ofisinizi buluyor, sizin tercih ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlıyor ve tüm operasyonel süreçlerinizi verimli bir şekilde yönetiyoruz. Böylece kurumlar minimum yatırımla kendi ihtiyaçlarına özel yapılandırılmış bir ofis alanına sahip olacak ve aynı anda Kolektif’in sağladığı tüm esneklik ve avantajlardan faydalanmaya devam edecekler.

Haziran ayı itibari ile hayata geçireceğimiz Kolektif Suites çatısı altında ise Kolektif dokunuşu ve hizmetleri eşliğinde taşınmaya hazır daire ofisler sunmaya Maslak lokasyonumuzla başlıyoruz. Bu model ile daire ofis modellerini tercih eden orta ve büyük ölçekli şirketlere ortak çalışma alanı esnekliği ile farklı bir çözüm sunmuş oluyoruz.

Tüm modellerimizde olduğu gibi bu iki modelimizde de; birçok partiyle çalışmak yerine tek ortak ile konsolide çözümlere ulaşarak; sizleri yeni nesil ofislerle buluşturuyoruz. Kira, aidat, su, elektrik, ısınma, temizlik gibi operasyonel tüm giderlerden ikramlara, her şeyi tek faturada çözüyoruz. Esnek sözleşme şartları ile yasal maliyetler ve uzun süreçlere takılmadan, değişen şartlara ayak uydurabilen yenilikçi ve üretken bir çalışma alanına sahip oluyorsunuz.

Güncel İçerikler