EdenredPay, Android cihazlar için temassız ödeme özelliğini duyurdu

Ön ödemeli kurumsal hizmetler alanında faaliyetlerini sürdüren Ticket Restaurant Edenred, teknoloji alanında çözümleri arasına bir yenisini daha ekledi.

Edenred Türkiye’nin geliştirdiği yeni nesil mobil temassız ödeme sistemi EdenredPay ile yemek kartı sektöründeki mobil ödemelerde yepyeni bir dönem başladı. Sektörde bir ilk olan EdenredPay uygulamasının NFC (Yakın Alan İletişimi) altyapısı sayesinde ödeme işlemleri artık Android cep telefonlarının yazar kasaya sadece yaklaştırılması ile hızlı, güvenli ve hijyenik olarak gerçekleştirilecek.

Temassız ödeme konusunda Apple telefonlarında NFC özelliği açık olmadığı için Apple kullanıcıları şu an bu hizmetten faydalanamıyor.

NFC özelliği bulunan yeni nesil ÖKC’ler (Ödeme Kaydedici Cihazlar) ve mobil uygulama arasında temassız iletişim kurarak kart kullanma ihtiyacını ortadan kaldıran EdenredPay ile tüm Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcıları Android cep telefonlarını, yazar kasaya yaklaştırarak, ödemelerini bugüne kadar hem deneyimlemedikleri bir hız ve kolaylıkla, hem de güvenli bir şekilde yapabilecekler.

Güncel İçerikler