Sertifier Akademi, eğitim alanında hizmet veren tüm paydaşları tek bir çatı altında topluyor

Dünya çapında pandemi olarak ilan edilen Covid-19 salgını ile mücadelenin en önemli kuralı uzmanların da belirttiği gibi evde kalmak. Ancak bu sürecin ortaya çıkardığı bireysel karantina döneminde, her seviyede eğitimin aksamaması gerektiği de herkes tarafından kabul görmüş bir gerçek. Bu konuda herkesin elinden geleni yapması gerektiğine ve girişimciliğin temelinin ortaya çıkan sorunlara hızlı ve efektif çözümler sunabilmek olduğuna inanan Sertifier ekibi de elini taşın altına koyarak, #bizimelimizde diyor.

Sertifier Akademi, Türkiye genelinde eğitim alanında bireyler veya kurumlara hizmet veren her türlü paydaşı bir platformda toplayarak, eğitim içeriği arayanların buna kolayca ulaşabilmesini sağlamayı amaçlıyor.

Sertifier Akademi’de projeye katılmış ücretsiz içerik sağlayan tüm eğitimciler ve ücretsiz diğer tüm kaynaklar listelenmiş olacak. Bu sayede eğitim içeriği arayanlar için canlı ve sürekli yenilenen bir katalog oluşmuş olurken içerik üreticileri de daha çok kişiye ulaşma imkanı yakalayacak. İçerik üreticilerinin bu projede yer edinmesi için tek yapması gereken Sertifier Akademi sitesinde yer alan kısa formu doldurmak.

Sertifier, aynı zamanda e-öğrenme platformlarında verilen eğitimlerdeki motivasyonu ve katılımı arttırmaya, şirketlerin e-öğrenmeye hızlı ve sorunsuz geçmelerine ve bireysel kullanıcıların bu dönemde aldıkları eğitimlerin de belgelenmesi gerekliliğine yardımcı olabilmek adına, sertifika hizmetlerinde bir aylık bir indirime gidiyor. Sistem aracılığıyla 1000 sertifika gönderimi sadece sembolik 1 dolar olacak.

Ayrıca Sertifier’ın Zoom, Google Hangouts, Google Forms, Canvas LMS sistemlerine entegrasyonları sayesinde eğitimciler bu platformlar üzerinden vermiş oldukları eğitim sonunda tek bir tıkla katılımcılarına sertifikalarını iletebiliyorlar. Kullancılar ise almış oldukları sertifikaları Sertifier’ın Verified uygulaması üzerinden görüntüleyebiliyor ve paylaşabiliyor.

Ekosistemi içerisindeki diğer bu tarz projeleri ve faaliyetleri desteklemeye hazır olan Sertifier ekibi, yardımcı olabileceği her noktada bulunabilmek adına diğer paydaşlardan çağrılara da açık olduğunu belirtiyor.

Güncel İçerikler