Maxi Digital’in yeni ürünü ParaGönder ile yurt dışından Türkiye’ye para gönderin

Softtech’in 2019 yılında Softtech’in Almanya’da kurduğu iştiraki Maxi Digital, yurt dışından Türkiye’deki İş Bankası hesabına para transferi yapma imkânı sunan ParaGönder isimli bir mobil uygulama geliştirdi.

“İlk etapta Almanya’da geçerli olan” uygulama ile Almanya’da yaşayanlar, müşterisi oldukları Almanya’daki herhangi bir bankada bulunan birikimlerini, şubeye gitmeden Türkiye’deki hesaplara aktarabilecek. İşbank AG altyapısını kullanarak güvenli ve anında para göndermeyi sağlayan ParaGönder uygulaması, Corona Virüs salgını sebebiyle evlerden çıkmadan Almanya’dan Türkiye’ye para gönderilebilmesi için 30 Nisan’a kadar ücretsiz transfer hizmetiyle sunulacak.

  • Softtech Genel Müdürü M. Murat Ertem: “Almanya’da yaşayan vatandaşlarımız evlerinden çıkmadan kendi ülkelerine birikimlerini aktarabilecek.”
  • Maxi Digital Genel Müdürü Salih Zeki Çimen: “Almanya’dan başlattığımız uygulamayı dünyanın dört bir yanına ulaştıracağız.”

ParaGönder sistemi nasıl çalışıyor?

ParaGönder, Almanya’daki bankalardan veya İŞBANK hesabından, Türkiye’deki herhangi bir İş Bankası şubesine son derece hızlı ve pratik bir şekilde para transferi gerçekleştirme olanağı sunuyor.

İşte yalnızca üç adımda hızlı ve pratik “ParaGönder”menin yolu:

  1. ParaGönder uygulamasını telefonunuza indirin ve kaydolun.
  2. Para göndermek istediğiniz Alman bankası veya İŞBANK AG hesabını ekleyin.
  3. ParaGönder’de kayıtlı hesaplarınız arasından işlem yapmak istediğiniz hesabı seçin, para göndermek istediğiniz kişinin IBAN numarası ve göndermek istediğiniz tutarı yazın, tüm bilgileri kontrol edin ve onaylayın.

Güncel İçerikler