Fitness Hocam: Bütünsel wellness koçluğu yapan mobil uygulama

Fitness Hocam, Türkiye’de ve dünyada kaliteli yaşam tarzı geliştirmek isteyen bireysel kullanıcılara mobil uygulama ve koçlar aracılığı ile online bütünsel wellness koçluğu yapan yerli bir girişimdir. Kişisel gelişim, motivasyon, beslenme ve egzersiz gibi birçok alanda birden destek veriyor.

Cihan Nam tarafından Temmuz 2019’da İstanbul’da kurulan girişim şu an çalışmalarını İTÜ Çekirdek’te 8 kişilik bir ekip ile sürdürüyor.

Mobil uygulaması geliştirilmeye devam eden girişim hem App Store’da hem de Google Play’de 8 aydır yayında olan girişimin yeni özelliklerin olduğu yeni sürümü önümüzdeki ay yeni güncelleme ile yayınlacakmış. Uygulamayı şu aşamada sadece üyelik ücreti ödeyen kişiler kullanabiliyor. Ücretsiz üyelik modeli bulunmuyor.

Yayında olduğu 8 aylık süre zarfında 230.000 TL‘den fazla ciro yapan Fitness Hocam‘ın 630 ücret ödeyen kullanıcısı, aylık %35+ büyüme oranı varmış.

Cihan‘a girişimini rakiplerinden ayıran özelliği sorduğumuzda; “Yüzeysel ve geçici sonuçlar sunan rakiplerin aksine kullanıcılarına kalıcı sağlıklı yaşam tarzı alışkanlıkları geliştirmelerini sağlıyoruz. Psikolog, diyetisyen ve fitness antrenörü tüm süreçlerde kullanıcılar ile birebir de ilgileniyor.” cevabını verdi.

Ayrıca hedefleriyle ilgili de; “Yerel pazarda mobil uygulama MVP sürümünden çıkıp yeni versiyonları test edildikten sonra global pazarlara açılmayı planlıyoruz. Fiziki bir yapımız olmadığından şu an bile yurt dışından ve farklı ülkelerden kullanıcılarımız mevcut.” dedi.

Türkiye’deki yeni girişimleri paylaşmaya devam ediyoruz. Fitness Hocam’la ilgili yeni tüm gelişmelere artık egirişim üzerinden ulaşabileceksiniz.

Güncel İçerikler