Evreka kurucu ortağı Umutcan Duman’dan Corona Virüs salgınına karşı çağrı

Dünyayı etkisi altına alan salgın Corona Virüs‘le ilgili yerli girişimlerden çağrılar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde paylaştığımız girişim Evreka kurucu ortağı ve CEO’su Umutcan Duman, bu salgınla ilgili bir çağrı yayınladı.

Tüm İnsanlığa Çağrımız Var!

“İnsanlık olarak bir krizle karşı karşıyayız ancak bu zorlu zamanları el birliği ile en kısa zamanda aşacağımıza inanıyoruz. Bu krizi yönetmek ve buradan en az zararla çıkmak ise hepimizin elinde. Evreka ekibi olarak Covid-19 ile mücadelenin bir parçası olmak için elimizi taşın altına koyuyoruz. Dünya Sağlık Örgütü, Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri talimatlarına göre kişisel temizliğimizi sağlamak, kendimizi bu virüsten uzak tutmanın en etkili yollarından biri, peki bu önlemlere ek olarak neler yapabiliriz?

Kişisel temizliğin yanı sıra, çevresel temizlik faktörleri ve temel sağlık ihtiyaçlarımıza kesintisiz ulaşım hepimiz için hayati bir rol oynamaktadır. Bu süreçlerde gıda/ilaç/temizlik sağlayıcılarının operasyonlarının daha etkin bir şekilde devam etmesi ve vatandaşların sağlığının güvence altına alınması gerekmektedir.

Yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya için hepimize sorumluluk düştüğünün farkında olarak şehir temizliği/dezenfeksiyon/sterilizasyon alanlarındaki küresel tecrübemiz ışığında; bu kriz atlatılana kadar, hem operasyonlara hem de insanlara hitap eden teknolojilerimizi ilgili tüm kurum ve kuruluşlara tamamen ücretsiz sağlayacağımızı duyuruyoruz.

Evreka olarak atık yönetim ve şehir temizliği sektörü için geliştirdiğimiz çözümlerimizin parçası olan gerçek zamanlı süreç yönetim, lokasyon bazlı iş takibi, vatandaşların süreçlere dahil edilmesi, kaynak planlaması ve yönetimi, yeteneklerimiz ile bu kriz durumunun yönetilmesinde destekleyici rol oynayabileceğimize inanıyoruz.

Sağlamak istediğimiz teknoloji ile birlikte:

  • Şehirlerin daha etkin ve planlı bir şekilde dezenfekte edilmesi sağlanabilir ve operasyonlar takip edilebilir,
  • Kişilerin karşılaştığı semptomlar kontrol ve takip edilebilir,
  • Kişiler ilaç ihtiyaçlarını bildirebilir.

Bu zorlu süreç ne kadar iyi yönetilebilirse bunun bize, çevremizdekilere ve dünyamıza o kadar az zararı olacağının farkındayız. Bizler bireysel aksiyonların yanında dayanışma ile katkıda bulunmak, virüs ile mücadeleyi büyütmek ve güçlendirmek istiyoruz. Birlikte yapabileceklerimizi keşfetmek ve hayata geçirmek için sizleri de çözümün parçası olmaya davet ediyoruz.

Güncel İçerikler