İngilizce konuşma eğitimi platformu English Ninjas, çocuklara yönelik Kids hizmetini duyurdu

Geçtiğimiz aylarda hikayesini paylaştığımız girişimci Ali Servet Eyüboğlu, kurucusu olduğu Online İngilizce eğitim girişimi English Ninjas’ın çocuklara yönelik eğitimi hizmeti English Ninjas Kids‘i yayına aldığını bizimle paylaştı.

Dört yılı aşkın bir süredir anadili İngilizce olan eğitmenler ile web ve mobil uygulamaları üzerinden canlı İngilizce konuşma pratiği sağlayan English Ninjas, şimdi de 4-13 yaş çocuklara özel tasarlanmış online İngilizce öğrenme programı ile çocuğunuzun yurtdışındaki eğitmenler eşliğinde İngilizce öğrenmesine yardımcı oluyor.

Çocuklara özel olarak hazırlanmış eğitim içeriklerini ve yöntemlerini kullanan English Ninjas Kids, ana dili İngilizce olan eğitmenler eşliğinde web ve iPad uygulaması üzerinden online dersler ile İngilizce öğretiyor. 4-13 yaş çocuklara özel eğlenceli içeriklerden oluşan ve 30’ar dakika süren interaktif dersler, çocuklarınızın İngilizceyi doğal bir şekilde, maksimum verimlilikte öğrenmeleri için tasarlandı.

Eğitmenler derslerde çocuğunuzun yaşına, İngilizce seviyesine ve ilgi alanlarına göre özel hazırlanmış içerikler sunuyorlar. “Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı”yla (CEFR) uyumlu ücretsiz değerlendirme testleri ile seviye ölçümü yapan profesyonel eğitmenler, çocuğunuzun doğru seviyede eğitime başlamasını sağlıyorlar. Bu değerlendirmenin ardından oluşturulan bireysel program ile çocuğunuz her zaman, her yerde; bilgisayarından veya tabletinden İngilizce eğitimi alabiliyor. Üstelik lansmana özel deneme dersi de kullanıcılara hediye ediliyor. Üye olurken referans kodu alanına “kids20” yazanlar, deneme dersini ücretsiz kullanabiliyorlar.

English Ninjas Kids kolayca web sitesinden veya Apple Store’daki iPad uygulamasından giriş yapılarak başka hiçbir programa gereksinim duyulmadan kullanılabiliyor. Herkese İngilizce konuşturma hedefiyle yola çıkan ve dünyanın birçok ülkesinden kullanıcılara anadili İngilizce olan eğitmenlerle canlı, sesli ve görüntülü konuşma pratiği sağlayan English Ninjas, şimdi de çocuklara özel programıyla birebir, online İngilizce eğitimi sunuyor.

Güncel İçerikler