Android cihaza sahip Vodafone aboneleri, Temassız Kart ile TL yükleyebilecek

Vodafone, ödeme teknolojileri lideri Masterpass ile imza attığı işbirliği sayesinde, Yanımda uygulamasında temassız kart ile doğrudan yükleme özelliğini müşterilerine sundu.

Ancak bu özellik Apple’ın NFC özelliğini aktif etmemesinden ötürü Android ve NFC özelliğine sahip cihazlardan yapılabiliyor. Bu cihaza sahip TL ve paket yüklemesi yapmak isteyen müşteriler “Temassız Kart ile Yükle” seçeneği üzerinden, Masterpass’in güvenli ödeme altyapısı sayesinde kolayca yükleme gerçekleştirebiliyor.

Temassız özellikli kart başarılı bir şekilde okunduğunda, banka tarafından gönderilen tek kullanımlık şifre müşteri tarafından doğrulanıyor ve yükleme işlemi anında tamamlanıyor. Daha önce Masterpass üyeliği olan müşteriler Vodafone Yanımda’da otomatik olarak tanınıyor ve kullanıcılar mevcut kayıtlı kartlarını seçerek kart bilgilerini girmeden ödeme gerçekleştirebiliyor.

Temassız ödeme özelliği, Yanımda uygulamasını her geçen gün büyüyen dijital ekosistemin vazgeçilmez parçalarından biri halinde getirmede de önemli bir adım.

Güncel İçerikler