Stonly, müşteri desteğini daha etkileşimli hale getirmek için 3.5 milyon dolar yatırım aldı

Günümüzde yapay zeka tabanlı sohbet botlarının yaygınlaşmasıyla birlikte girişim ekosisteminin önemli bir kısmını müşteri desteği platformları oluşturuyor. Bu platformlar, müşterilerin problemlerini önce sohbet botlarıyla çözmeyi deniyor ardından sorunun çözülmemesi durumunda müşteri hizmetleri departmanını devreye sokuyor ve müşteriler gerçek kişilerle konuşmaya başlıyor.

Müşteri desteğinde sohbet botlarının yeteri kadar işlevsel olmadığını düşünen müşteri desteği platformu Stonly, bu desteği daha etkileşimli bir hale getirmek için 3.5 milyon dolar yatırım aldı. 3.5 milyon dolarla sonuçlanan yatırım turunun liderliğini Accel üstlenirken tura Eventbrite CTO‘su Renaud Visage ve PeopleDoc kurucuları Jonathan Nenhamou ve Clément Buyse gibi melek yatırımcılar katıldı.

Stonly müşteri problemlerini anlamak için bir kılavuz görevi görüyor

Diğer müşteri destek platformlarından farklı olarak sadece bir kılavuz sistemi olan Stonly, müşteri desteği personellerinin sorunları hızlıca tanımlamaları ve çözüm üretmeleri için kullanıcılara aktaracakları tüm bilgileri basit bir şekilde derliyor. Bununla birlikte, kullanıcıların sohbet botları yerine yazılı olan Sıkça Sorulan Sorular kılavuzları sayesinde daha pratik cevap aldığına inanan Stonly, birçok canlı destek servisine entegre edilebilecek bir Sıkça Sorulan Sorular sayfası sunuyor. Stonly’nin müşterileri arasında Devialet, Happn ve Calendly gibi şirketler yer alıyor.

Ayrıca Stonly, aldığı yeni yatırımla birlikte New York’ta yeni bir ofise taşınacak.

 

Güncel İçerikler