Enuygun CEO’su Çağlar Erol: “Dünyanın en büyük 5 seyahat sitesinden biri olmayı hedefliyoruz”

Uçak, otobüs ve otel bileti satış yapan Enuygun.com’un CEO’su Çağlar Erol yaptığı basın toplantısında 2028 yılında dünyanın en büyük 5 seyahat sitesinden biri olmayı hedeflediklerini söyledi.

Açıklamasında bu yıl otel ve otobüs kategorilerinde 10 kat büyüme, uçak bileti tarafında ise 7,5 milyon adetin üzerinde bir satış beklediklerini söyleyen Erol ayrıca, beş farklı dilde hizmet veren global markaları Wingie ile var oldukları pazarlarda ise gelecek yıl yüzde 400 büyüme planladıklarını belirtti.

Uçak ve otobüs bileti satışından otel rezervasyonu ve araç kiralamaya kadar birçok farklı yelpazede, seyahat sektörüne yönelik kapsamlı hizmetler sunan Türkiye’de dijital seyahatin lideri Enuygun.com’un CEO’su Çağlar Erol, 2019 yılını değerlendirdiği ve gelecek hedeflerini paylaştığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Kuruldukları günden bu yana Türkiye’de uçak bileti satın alım alışkanlıklarını değiştiren ve pazara yön veren bir hizmet sunduklarını söyleyen Erol, seyahate çıkacaklar için ihtiyaçlarını karşılayacak çok geniş bir hizmet portföyüne olduklarını ve kullanıcılarının diledikleri yerden, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde tek bir noktadan seyahat planlamalarını sağladıklarına dikkat çekti.

“Yurt dışında yüzde 400 büyüme planlıyoruz”

“Türkiye pazarının en büyük uçak bileti satış sitesi olmamızın verdiği tecrübeyle seyahat sektöründeki farklı alanlara da girerek 2028 yılında dünyanın en büyük 5 seyahat sitesinden biri olma yolunda ilerliyoruz. Kısa vadede ise uçak bileti, otobüs bileti, otel rezervasyonu, araç kiralama ve yeni seyahat hizmetleriyle birlikte “Seyahat Süper Uygulaması” olmayı hedefliyoruz” dedi. Wingie ile ilgili de açıklamalarda bulunan Erol “Geçtiğimiz senelerde Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Arapça konuşulan diğer ülkeler ve Rusya’da hizmet vermeye başladığımız Wingie markamızla yurt dışı pazarlardaki varlığımızı güçlendirmeyi ve geliştirdiğimiz stratejilerle yeni ülkelerde yeni kullanıcılarla buluşmayı hedefliyoruz. Yine 2020 içerisinde mevcutta hizmet vermekte olduğumuz pazarlara ek olarak; Kanada, Avusturya, Yeni Zelanda ve Avusturalya’daki pazarlara girmek hedeflerimiz arasında. Gelişmekte olan pazarlar her zaman kadrajımızda yer alıyor. Wingie markamız şu an İngilizce, Almanca, Rusça, Arapça ve İspanyolca dillerinde, yepyeni pazarlardaki kullanıcılara hizmet veriyor. Yatırım planlarımız arasında yurt dışındaki faaliyetlerimizi daha fazla büyütmek var. Wingie ile var olduğumuz pazarlarda bu yıl yüzde 400 büyüme planlıyoruz ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarımızı hızlandırdık. Hedefimiz sadece Türkiye ile sınırlı kalmayıp tecrübe ve bilgi birikimimizle beraber bir dünya oyuncusu olmak.” dedi.

Güncel İçerikler