VavaCars, Maslak’taki ikinci merkezini de hizmete açtı

Türkiye’de ikinci el araç pazarına giriş yapan, Petrol Ofisi’yle kardeş bir şirket olarak kurulan VavaCars, Türkiye’deki 7. merkezini İstanbul Maslak’ta bulunan Atatürk Oto Sanayi’de hizmete açtı.

Piyasada alım satım alışkanlıklarını kökünden değiştirmeyi hedefleyen VavaCars, Petrol Ofisi ile kurulan güçlü iş birliği, teknolojik altyapı ve yenilikçi iş modeli ile 2. ele yeni bir soluk getirmeye devam ediyor.

Herkesin güvenle, eşi benzeri olmayan bir hızla ve şeffaf süreçlerle otomobilini satabileceği bir hizmet modeli ile yaratarak, ikinci el otomobil piyasasına iddialı bir giriş yapan şirket, kullanıcılara araç satmanın basit, hızlı ve en güvenli yolunu sunuyor.

VavaCars bireysel müşterilerden araçlarını 3 basit ve güvenli adımla satın alıyor

VavaCars ile araç satmanın ilk adımı şirketin web sitesi www.vava.cars adresini ziyaret ederek başlıyor. Buradan aracınızın tahmini değerini öğrendikten sonra, en yakın VavaCars Satın Alma Merkezi’nden randevunuzu oluşturuyor ve uzmanlarca yapılan ücretsiz ekspertiz sonrasında arabanızın kesin değerini öğreniyorsunuz. VavaCars Satın Alma Merkezi’ne arabasını satmak üzere gelen bir kişi en fazla 3 saatlik şeffaf bir süreç sonunda aracına sunulan fiyatı hesabında görebiliyor.

Güncel İçerikler