Emre Güzer’in CEO’su olduğu Mobilexpress, bir Venture Capital’den yatırım aldı

2019 yılının Mayıs ayında PayU’dan ayrılan ve yine aynı yılın sonunda Mobilexpress‘in CEO’luk görevine getirilen Emre Güzer, Twitter’dan bugün bir fotoğraf paylaşarak, yakında önemli bir duyuru yapacaklarının bilgisini verdi. bun

Bunun üzerine Emre Güzer ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtiğimde kendisi şu açıklamayı yaptı:

“Hilmi selam, bu sürece (yatırım) mobilexpress’e dahil olur olmaz başlamıştık. Bizimle ve iş koluyla ilgilenen, kafamızın da uyuştuğu bir VC (Venture Capital) ile birlikte Mex’i (Mobilexpress’i) yeni yolculuğuna taşıyacağız. PayU exit’ımdan (satış) sonra yine bu kulvarda güzel bir hikaye daha yaratabilecek olmanın tatlı heyecanını yaşıyoruz ekiple birlikte. Sürecin tamamlanmasını müteakip detayları paylaşacağız.”

Emre Güzer’in Twitter paylaşımı:

“an amazing milestone just delivered. Stay tuned! Those Folks and the new comers build something better -even against to the competiton. Sad but true!”

“İnanılmaz bir dönüm noktası. Bizi izlemeye devam edin! Bu millet ve yeni gelenler, rekabete karşı daha iyi bir şey inşa ediyor. Üzgünüz ama gerçek!”

Fotoğraftaki imza anında bulunan isimler (soldan sağa); Erhan Ula, Mobilexpress CEO’su Emre Güzer, Türk Telekom eski CEO’su Dr. Paul Doany, Vestel’in eski CMO’su Tunç Berkman ve Murat Tural yer alıyor.

Heyecanla asıl yapılacak resmi açıklamayı bekliyoruz.

Güncel İçerikler