Gündelik mobil oyunları iyileştiren ve büyüten Coda, 4 milyon dolar tohum yatırımı aldı

Gündelik hayatta oynaması ücretsiz oyunların oyun deneyiminin iyileştirilmesi, fikrinin geliştirilmesi ve daha fazla kullanıcıya ulaşmasını sağlayan ilk uçtan uca oyun yayın platformu Coda, ilk tohum yatırımını aldı.

Türk girişimci Sekip Can Gökalp tarafından kurulan Coda, oyun sektörüne yakından hakim olan yatırım fonu LVP‘den aldığı 4 milyon dolarlık tohum yatırımıyla birlikte sektöründe genişlemeyi hedefliyor. Ayrıca yatırımla birlikte LVP fonunun yöneticisi David Lau-Kee de Coda’nın yönetim kuruluna dahil oldu.

Geliştiriciler Coda’nın SDK’sını ücretsiz indirebiliyor

Pazardan aldığı verilerle oyun yapımcılarının fikirlerini ve oyunlarını geliştirmesini destekleyen, aynı zamanda yüksek kitleler tarafından oynanması için işlerini kolaylaştıran Coda oyun geliştiricilerin sadece oyunu geliştirme sürecine odaklanmasını sağlıyor. Oyun geliştiricileri, hem pazardaki verileri Coda sayesinde daha kolay işleyebiliyor hem de daha fazla oyuncu kitlesine oluşturabiliyor. Böylelikle oyunların piyasaya çıkma süresi de Coda’nın pazarlama araçları sayesinde kısalıyor.

Coda’nın geliştiriciler için ücretsiz olarak sunduğu SDK’sına internet sitesini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler