Ön muhasebe girişimi Paraşüt, 2019 yılındaki gelişmelerini paylaştı

2019 yılının Mayıs ayında Mikro Yazılım ve Zirve Yazılım Ailesi tarafından satın alındığını duyurduğumuz ön muhasebe girişim Paraşüt, 2019 yılı verilerini bizimle paylaştı.

Otopilot vizyonumuz ile geleceğe adım attık

Ön muhasebe yönetiminizi bir sonraki adıma taşıyarak ve Otopilot vizyonu kapsamında el ile bilgi girişi yapmak zorunda kalmadan sizin yerinize işlemlerinizi gerçekleştiren akıllı bir sistem için ilk adımları attılar.

Akıllı Banka Hesap Takibi’ne yeni bankalar eklendi

Otopilot vizyonum kapsamında hayata geçirilen özelliklerden biri olan Akıllı Banka Hesap Takibi’ni 2019 yılında geliştirmeye devam ettiler ve bünyesine 7 yeni banka ekledi. An itibariyle 12 banka ile gerçekleştirilebilen entegrasyon ile, farklı uygulamalara giriş yapmadan, tek ekran üzerinden tüm banka hesap hareketinizi görüntüleyebilir, el ile veri girişiyle uğraşmadan Paraşüt’teki bilgilerinizin otomatik olarak güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

Paraşüt Atlas gelişmeye devam ediyor

Mali müşavirlerimiz için özel olarak geliştirilen fatura aktarım ve mükellef yönetim uygulaması Paraşüt Atlas ile mali müşavirler ve çalışanları için el ile veri girişi minimuma indirildi.

Mali müşavirlerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirilecek özellik ve entegrasyonlar ile 2020 yılında Paraşüt Atlas’ın daha çok mali müşavire yardımcı olmasını hedefleniyor. Hayata geçirmek üzere olan projelerden ilki ise Zirve entegrasyonu, kısa süre içerisinde sizinle gelişmeleri paylaşacağız.

Paraşüt kullanıcılarını Pazaryeri ile buluşturdu

Paraşüt ekibinin en büyük hedeflerinden biri, Paraşüt kullanıcılarının sadece ön muhasebe yönetiminde değil, her türlü gider kaleminde tasarruf etmelerini sağlamak. Bu hedef doğrultusunda, abonelerinin hizmet ve ürünlerini diğer Paraşüt abonelerine indirimli olarak sundukları Pazaryeri hayata geçirildi. Projeye başlanılan günden bu yana 504 farklı hizmet ve ürün Pazaryeri’nde yayınlandı, yüzlerce firma çeşitli indirimlerden faydalandı.

Serbest Meslek Makbuzu yayınlandı

Kullanıcılar tarafından en çok istenen özelliklerden biri olan Serbest Meslek Makbuzu yayına alındı. Paraşüt hesabınızı oluştururken fatura yerine Serbest Meslek Makbuzu’nu seçerek Paraşüt üzerinden makbuz kesip gönderebilirsiniz.

Serbest meslek erbaplarına yönelik tek geliştirme bununla sınırlı kalmadı, Paraşüt’te artık e-Serbest Meslek Makbuzu da kesebilirsiniz.

Yeni entegrasyonlar hayata geçirildi

2019 yılında kullanıcıların hem perakende hem de mutabakat ihtiyaçlarına yönelik iki büyük entegrasyon hayata geçirildi. Ön muhasebe ile mutabakat süreçlerinizi yönetmenizi sağlayan Kolaymutabakat Entegrasyonu ile perakende satış ve mağaza yönetim sistemi ikas Entegrasyonu, Uygulamalar Dükkanı’nda sizi bekliyor.

Mikro Yazılım ve Zirve Yazılım ile güçler birleştirildi

Şüphesiz ki 2019 yılının en heyecan verici gelişmesi DST Grup çatısı altında Mikro Yazılım ve Zirve Yazılım ile güçlerini birleştirmeleri oldu. Bu önemli gelişme ile yepyeni projeler planlamaya başladık.

Paraşüt’ün masaüstü ve mobil uygulamasına eklenilen yeni özellikler ile size daha kolay ve daha pratik bir ön muhasebe deneyimi sunmak için çalışmalar yürütüldü.

İşte bunlardan bazıları:

  • Cepten Fiş Okuma
  • Cepten çek yönetimi
  • Cepten teklif yönetimi
  • Cepten irsaliye yönetimi
  • Ticaretinde teklifi ağırlıklı olarak kullanan firmalar için geliştirmeler:
  • Kar oranı ve toplam karlılık hesaplama
  • Geciken tekliflerinizi tek bakışta görebilme
  • Çekleri çek no ve banka bilgisi ile kaydedip arayabilme

“Atacağımız yeni adımların, sizinle buluşturacağımız yeni hizmetlerin ve henüz paylaşamadığımız yepyeni projelerin heyecanı ile 2020’yi selamlıyoruz. En kısa sürede yeni haberlerle tekrar buluşmak dileğiyle!” Paraşüt Ekibi

Güncel İçerikler