23 kategoride teknoloji yarışması yapılacak Teknofest, bu yıl Gaziantep’te düzenlenecek

Tüm Türkiye’nin büyük bir merak ve heyecanla takip ettiği, coşku ve gururun bir arada yaşandığı Teknofest’in 2020 tanıtım toplantısı evrensel kültür mirasımız Zeugma Müzesi’nde yapıldı.

Ülkemizin bağımsız, müreffeh ve güçlü yarınları için “milli teknoloji hamlesi” hedefleri doğrultusunda gerçekleştirilen Teknofest bu yıl 22-27 Eylül 2020 tarihlerinde Gaziantep Havalimanı‘nda düzenlenecek.

Teknofest’in, 2021 yılında tekrar İstanbul’da gerçekleştirileceği bundan sonra çift haneli yıllarda Anadolu’nun farklı şehirlerinde tek haneli yıllarda İstanbul’da gerçekleştirilmeye devam edilecekmiş.

Gaziantep’te düzenlenecek olan Teknofest 2020’de 23 farklı kategorideki Teknoloji Yarışmaları kapsamında geçtiğimiz yıldan farklı olarak; Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması, Tarım Teknolojileri Yarışması, Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması, Akıllı Ulaşım Yarışması, Eğitim Teknolojileri Yarışması, Helikopter Tasarım Yarışması, Jet Motor Tasarım Yarışması yer alacak.

23 Farklı Kategoride Teknoloji Yarışmaları için Son Başvuru Tarihi 28 Şubat!

Türkiye’de gençlerin millî teknoloji üretme ve geliştirme konusunda ilgilerinin arttırılmasını hedefleyen, bu alanda çalışan binlerce gencin projesine destek olmak için ön eleme aşamasını geçen takımlara toplamda 4 Milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak. TEKNOFEST 2020 Gaziantep’te yarışıp dereceye girmeye hak kazanan takımları ise 3 Milyon TL’nin üzerinde ödül bekliyor olacak. #milliteknolojihamlesi heyecanı ile yolumuza devam ettiğimiz TEKNOFEST 2020 Gaziantep’te yarışma hakkını elde etmek için adayların son başvuru tarihi 28 Şubat 2020.

Başvurunuzu bu bağlantıdan yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler