Müzisyen rezervasyon platformu LiveTonight, Side Capital’den 1 milyon Euro yatırım aldı

Fransa merkezli girişim LiveTonight, bugün canlı müzik endüstrisinin önemli oyuncularından biri olmak için 1 milyon Euro yatırım aldı. Yatırım turunu Paris merkezli yatırım fonu Side Capital katıldı.

2016 yılında kurulan girişim LiveTonight, kullanıcıların herhangi bir etkinlik için müzisyenleri bulmalarını sağlayan bir müzisyen rezervasyon platformudur. Bu platform üzerinden online olarak tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz. Platformda şu an 500’ün üzerinden müzisyen bulunuyor. Düğün, doğum günü, kurumsal veya herhangi bir etkinlik için istediğiniz tarzda bir müzisyen bulabilirsiniz.

LiveTonight 14 kişilik bir ekipten oluşuyor. Bu yatırımı, sisteme daha fazla müzisyen eklemek için pazarlamanın yanı sıra, müşterilerine giderek daha fazla özelleştirilmiş hizmet sunmak ve 6 ay içinde de ekibini iki katına çıkarmak istiyor. Ayrıca LiveTonight, büyümesini hızlandırmayı ve Fransa’da canlı müzik kültürünü geliştirme misyonunu yaymayı amaçlıyor.

2017’de yayına girdikten sonra platform üzerinden 2.500’ten fazla müzik performansı düzenlenmiş. Bu hedeflerini; bu yıl içerisinde 4000+, 2021’de 16000+ ve 2022’ye kadar da 30.000’den fazla etkinliğe unutulmaz deneyimlerle müzisyen sunmak istiyor.

Yatırımı gerçekleştiren Side Capital’in yönetici ortağı Renaud Guillerm, “LiveTonight, gerçek bir sorunu bularak, basit ve etkili bir çözüm üreten meraklılardan oluşan harika bir ekip. Önümüzdeki yıllarda büyümesine destek olmak için, girişimcileri desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

egirişim olarak biz de dünyadaki yatırım örneklerine daha fazla yer vereceğiz.

Güncel İçerikler