TEB’den KOBİ ve İşletmeler için yeni dijital platform: CEPTETEB İŞTE

Türkiye’de dijital bankacılığın öncüsü olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), ödüllü CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan sonra KOBİ, Kurumsal ve İşletme müşterileri için birçok finansal işlemi kolay ve hızlı bir şekilde yapabilme olanağı sunan mobil uygulaması CEPTETEB İŞTE’yi hayata geçirdi.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “2015 yılında hayata geçirdiğimiz dijital bankacılık platformu CEPTETEB’in müşteri sayısı dördüncü yılında 900 bini geçerken, mobil bankacılık kanalını kullanan müşterilerimizin sayısı ise 1,5 milyonu aştı” dedi.

Türkiye, dijital bankacılık alanında dünya ortalamasının üzerinde bir hızla gelişirken; bu alanın öncülerinden Türk Ekonomi Bankası (TEB), ödüllü CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndansonra yeni bir inovasyona daha imza attı. TEB, KOBİ’lerin yanı sıra tüm ticari firmaların talep ve ihtiyaçlarına göre geliştirdiği CEPTETEB İŞTE’yi hayata geçirdi. Tamamen müşterilerden gelen talepler sonrasında geliştirilen CEPTETEB İŞTE; Basitlik, Kişiselleştirme, Daha Fazla İşlem Yapabilme, Takip, Bildirim, Yönlendirilme, Şeffaflık, Nakit Akışını Yönetebilme, Yenilik İsteği ve Hız gibi kavramlarla tanımlanıyor.

CEPTETEB İŞTE ile neler yapabilirsiniz?

  • CEPTETEB İŞTE ile hesaba veya karta para transfer işlemleri, vergi, belediye ve kurum ödemleri, hesap ve kart işlemleri zahmetsizce yapılabilir,
  • Krediler, senet ve çek deposu ve üye işyeri hareketleri anlık olarak takip edilerek nakit yönetimi kolayca sağlanabilir,
  • Sık yapılan transfer ve ödeme işlemlerine, son işlemlere bir tıkla erişip herhangi bir işlem yenilenebilir,
  • Transfer ve ödeme yapılan kişi veya firmalar düzenlenebilir, işlemler birkaç basit adımda indirilebilir,
  • Gruplanmış işlem setleri ile işlemlere kolayca erişilebilir,
  • Hesap hareketleri, Tahsil-Teminat çek listeleri, ödenen çeklerin listesi ve Taksitli ticari kredilerin ödeme planları ve durumları Excel veya PDF formatında kolayca paylaşılabilir.

Güncel İçerikler