Yeteneğe odaklanan Türk sosyal ağ girişimi Fame yayınlandı

Kullanıcılarının yeteneklerini dijital mecralarda ortaya çıkarmasına imkan tanıyan ve adil oylama sistemiyle kullanıcıların tanınmasını ve para ödülü kazanmasını sağlayan sosyal ağ girişimi Fame yayınlandı. Üniversite öğrencileri Emir Kaan Işıldar, Doğuhan Darcan ve Etka Fırat tarafından kurulan yetenek sosyal ağı Fame, kısa süre içinde sadece Türkiye’de değil tüm dünyada yetenekli insanların sesini duyurmasını sağlayacak bir sosyal ağ olmayı hedefliyor.

Kullanıcılar Fame’de hesap oluşturarak Estetik, Eğlence ve Yetenek olmak üzere üç farklı kategoride yeteneklerini gösterdiği fotoğraf ve videolar paylaşabiliyor. Fame kullanıcıları arasında yapılan oylamada her ay zirveye ulaşan en yetenekli üç kişiden her biri 1000 TL para ödülünün sahibi oluyor. Ayrıca uygulamada kullanıcıların özel ödüller kazanabileceği farklı yarışmalara da yer veriliyor.

Yayınlandığı ilk gece popüler sosyal ağlar listesine 19. sıradan giriş yaptı

Hem Android hem de iOS platformları için yayınlanan yetenek sosyal ağı Fame, yapılan ilk Influencer kampanyasıyla Apple App Store’da çıkış yaptığı ilk gece popüler sosyal ağlar kategorisinde 19. sıraya yerleşti. Google Play Store’da da yüksek bir indirme rakamına ulaşan Fame, kısa sürede kullanıcılar tarafından benimsenen bir sosyal ağ uygulaması olmayı başardı.

Fame’de şu ana kadar paylaşım yapılan yetenek alanları şarkıcılık, dansçılık, komedyenlik, güzellik, makyaj yeteneği, sürücülük, oyunculuk şeklinde ilerliyor. Fame, hiçbir alanı kısıtlamadan üç kategori altında kullanıcıların tüm yeteneklerini sergilemesine olanak tanıyor.

Şimdilik sadece Türkiye’de yayınlanan Fame’in planları arasında 2021 yılında Balkan ülkeleriyle ilk yurtdışı lansmanını yapmak yer alıyor. Fame’i Android ve iOS için bu bağlantılardan indirebilirsiniz.

Güncel İçerikler