Nevzat Aydın, Tapu.com’un yatırımcıları arasına katıldı

Doğrudan kaynağından edindiğimiz bilgiye göre Yemeksepeti CEO’su olan ve yatırımcı kimliğiyle de yakından tanıdığımız değerli bir isim Nevzat Aydın, gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com‘un yatırımcıları arasına katıldı.

Tapu.com, Türkiye’nin gayrimenkul açık artırma sitesi olarak çalışmalarını sürdürüyor. Ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla buluşturuyor. Alıcılar için güvenilirlik ve şeffaflık, satıcılar için ise hız sağlıyor.

Şeffaf bir piyasada bilinçli alıcıların vereceği tekliflerle bir gayrimenkulün piyasa değerini bulabileceği düşüncesini esas alarak 2015 yılında faaliyete başlayan Tapu.com, gayrimenkul piyasasındaki fiyatların, tıpkı dolar, petrol ve hisse senedi piyasalarında olduğu gibi ciddi alıcıların şeffaf ve rekabetçi teklifleriyle belirlenmesi gerektiğine inanarak yola çıktı.

Tapu.com’un kurucusu ve CEO’su Emre Erşahin “Son yıllarda beni kırmayıp mentorluk yapmak için önemli desteğini ve zamanını hiç esirgemeyen sevgili Nevzat’ın bu sefer Tapu.com hikayesine ve geleceğine inanarak hem maddi hem de manevi desteğini veriyor olması bizim için gerçekten çok anlamlı. Kendisinin deneyimi ve katkısıyla birlikte Tapu.com’u çok daha ileriye götüreceğimizden eminim.” dedi.

Nevzat Aydın’ın gerçekleştirdiği yatırımın miktarıyla ilgili net bir açıklama yapılmadı. Yeni detaylı bilgiler aldıkça bu haberi güncelleyeceğiz.

Güncel İçerikler