Kitlesel fonlamaya açılan akıllı kilit Onlock, büyümek için desteklerinizi bekliyor

Saniyeler içerisinde mevcut kapı kilitlerine veya çekmece/dolaplara entegre olabilen, bu sayede yönetilebilen ve izlenen bilen bir alan sağlayarak kullanıcılarına daha güvenli bir yaşamı daha kolay sağlayan IoT tabanlı yerli girişim Onlock, kitlesel fonlama platformu Arıkovanı’dan fonlamaya açıldı.

Onlock’a desteğinizi bu bağlantı üzerinden verebilirsiniz.

Onlock’un ana ürünü olan “Smart Door Lock” bir elektronik kapı kilididir. Bu ürün satın alan kullanıcıların daha güvende hissetmesine sağlarken, aynı zaman daha kolay yönetilebilir bir kapı sunmaktadır. Bu sayede uzaktaki evini kiralayabilecek, eve giriş çıkış yapan çocuğunu izleyebilecek, evinde çalışan temizlikçi-bakıcı gibi destek personelleriniyle güvenli şekilde kapı giriş yetkisini paylaşabilecektir.

4 kurucu ortak ve 3 çalışan olmak üzere 7 kişiden oluşan girişim, 2016 Mart’ında TÜBİTAK desteğiyle kurulmuştur. 2018 Eylül ayı içerisinde 115 bin dolar tohum yatırımı almıştır.

3 adet patent, 1 adet marka tescili bulunan Onlock, bankaların kullandığına benzer geliştirilmiş bir şifreleme algoritması kullanıyor. Bu sayede çift katmanlı koruma sunarak müşterilerine daha güvenli bir alan sağlıyor.

Güncel İçerikler