KOBİ’leri gençler üzerinden dijitalleştiren Earnado, iki melek yatırımcıdan 500 bin TL yatırım aldı

Earnado, kobilerin dijital pazarlama ihtiyaçlarını sistem içerisinde analiz edip online çalışanlar aracılığı ile hizmet veren bir platformdur.

Kaynağından aldığımız bilgi doğrultısunda Earnado, iki melek yatırımcı Utkan Şandan ve Nurettin Şendoğan‘dan 500 bin TL tohum yatırım aldı.

Genç bireyler, Earnado ile dijital pazarlamayı öğrenip, uygulama ve sonunda para kazanma fırsatı bulurken firmalar da dijital pazarlama ihtiyaçlarını doğru ve hızlı bir şekilde karşılarlar.

Alınan bu yatırımın bir kısmını sistemlerini iyileştirmeye, büyük bir kısmını ise büyümeye ve pazarlama kalemlerine harcaayacak. 2020 yılı içerisinde Almanya başta olmak üzere 5 farklı ülkede satış yapar hale gelmek istiyorlar.

Earnado; Türk gençlerini yetiştirerek dünyaya hizmet verir hale getirmek, Konya’dan, Kayseri’den, Erzurum’dan gençler Avrupa’ya Amerika’ya dijital pazarlama ihracatı yapmalarını istiyor.

Earnado kurucu ortağı Barış Korkmaz; “Aldığımız yatırım ile birlikte büyümemizin çok daha hızlanacağını ve girişimimizin yurt dışına açılması adına harika bir adım olacağına inanıyoruz. Yatırımcılarımızın paranın yanında bize mentorluk yapabilecek deneyime sahip olması da bizi oldukça heyecanlandırıyor ve beraber başarabileceğimiz şeyler için oldukça sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Biz de egirişim olarak girişime bu süreçlerinde başarılar diliyoruz. Girişimin yakından takip ediyoruz. Tüm gelişmelerini paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler