Evde Mimar, Poneser Kurumsal Donanım Servisleri’nden 100 bin TL’lik tohum yatırım aldı

Evde Mimar, ev sahiplerinin boya badana ve tadilat işlerini kolayca yaptırabilecekleri hizmetler sunuyor.

Kaynağından aldığımız bilgi doğrultusunda Evde Mimar, Poneser Kurumsal Donanım Servisleri‘nden 100 bin TL’lik tohum yatırım aldı.

Evde Mimar nasıl kullanılıyor?

Ev sahipleri web sitesi üzerinden bir iç mimar ile online bir şekilde görüşerek evini gezdirip hem öneri alıyor hem de anında fiyat alıp en yakın Evde Mimar bayisi ile hızlı bir şekilde ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Yatırımın nerede kullanılacağıyla ilgili Evde Mimar’dan yapılan açıklamada; “Yatırımımızı bize partnerlik edip iş birliği içerisine gireceğimiz bir kurum ile yapmak istedik. Poneser donanım sistemleri de kurumsal firmalara tadilat veren bir firma olduğu için bizim ile harika bir şekilde iş birliği yapabileceğini düşündük. Aldığımız yatırım ile birlikte Poneser’in operasyon gücünü Evde Mimar’ın dijital gücü ile birleştirerek harika bir başarı hikayesi yaratacağımıza inanıyoruz. Aldığımız yatırımı operasyon gücümüzü geliştirmeye ve müşteri memnuniyetini arttırmak için kullanacağız. Evde Mimar olarak aylık olarak 300.000 web sitesi trafiği ile kendi sektörümüzde dünyanın en yüksek trafiğine sahibiz ve bunu geliştirerek müşteri memnuniyeti ile birleştirmek istiyoruz.” dedi.

Biz de girişimi yakından takip ediyoruz. Yeni bilgiler aldıkça sizlerle paylaşacağız. Ekosistemin sesi olmaya devam ediyoruz.

Güncel İçerikler