Atanova Ventures’ı yatırımcıları arasına katan Wufwuf, globalde büyümeye devam ediyor

Umut İlhan tarafından 2017 yılında Türkiye’de kurulan Havhav, geçtiğimiz yıl Tamindir ve CNT Interactive’in kurucusu Caner Bayraktar’ın yatırımıyla Wufwuf markasıyla Birleşik Krallık’a açılmıştı. Girişim Türkiye ve İngiltere’de 20 binin üstünde köpek sahibine hizmet veriyor.

Atanova Ventures kurucusu Atakan Atalar’dan doğrudan aldığımız bilgi ile; Atanova Ventures ile yatırım anlaşması yapan Wufwuf, 2020’nin ikinci çeyreğinde yeni bir yatırım turu gerçekleştirmeyi de planlıyor.

Wufwuf ayrıca aylık %20 büyüme oranıyla Birleşik Krallık‘ta pet sektöründe konuşulan bir marka haline geldi.

Geçtiğimiz Eylül ayında Melih Özçelik ve Erol Şaşati’den 1 milyon Sterlin değerleme üzerinden yatırım alan Wufwuf, 2021’in ilk çeyreğinde ABD ve Kanada’ya açılacak. Marka bu pazarların lovemark yani sevilen markası olmayı hedefliyor.

Wufwuf’un CEO’su Umut İlhan konuyla ilgili şunları söyledi; “Atanova Ventures son yıllarda çok değerli yatırımlarla ekosistemde önemli bir yer kazandı. Atanova’nın kurucusu Atakan Atalar girişimcilik ekosisteminin girişimci bacağında da derin tecrübeleri olan bir yatırımcı ve bu da bir girişimimiz için çok büyük bir fırsat demek. Dört yatırımcımız da birbirinden çok farklı tecrübelere sahipler ve sıradışı bir katkı sağlıyorlar.”

Güncel İçerikler