Buy Buddy, KoçSistem’in Techsquare Nesnelerin Maratonu yarışmasını kazanan girişim oldu

Techsquare Nesnelerin Maratonu’na başvuranlar arasında finale kalan 15 takımdan, geliştirdiği akıllı etiketlerle güvenli ve hızlı stok yönetimi sağlayan yerli girişim Buy Buddy birincilik ödülü almaya hak kazandı.

Nesnelerin İnterneti (IoT) odağında Türkiye’nin ilk uzun soluklu teknik geliştirmeyi de içinde barındıran yarışması Techsquare Nesnelerin Maratonu’nda; yarı finalde yarışan 25 girişimci takımdan finale kalan 15 proje, KoçSistem yönetiminden oluşan jüriye sunumlarını gerçekleştirdi. Yarışan takımlar arasında yer alan BuyBuddy hızlı ve güvenli stok yönetimi yapan akıllı etiket teknolojisi ile Techsquare Nesnelerin Maratonu Birincilik Ödülü’nü almaya hak kazandı.

KoçSistem’in yüzde yüz iştiraki KoçDigital’in, Türkiye’nin Nesnelerin İnterneti Platformu “Platform360” üzerinde geliştirme yapan B2B girişimlerinin yarıştığı maraton, takımlara heyecanlı anlar yaşattı. Girişimci takımlar, 2 aya yaklaşan ürün geliştirme ve iyileştirme süreçlerinde tecrübe paylaşımı için KoçSistem’in atadığı teknik ve ticari mentörlerden destek aldı.

BuyBuddy’nin akıllı etiketleri Platform360’la konuşuyor

KoçSistem ve iştiraki KoçDigital liderliğinde gerçekleşen Techsquare Nesnelerin Maratonu’na başvuruda bulunan şirket içerisinden 5 takım, start-uplardan ise 10 takım olmak üzere toplam 15 takım biray boyunca KoçDigital Platform360 üzerinde projelerini geliştirdi.

Jüri değerlendirmeleri sonucunda birinci seçilen BuyBuddy’nin akıllı etiketleri, gerçek zamanlı ve güvenli stok yönetimi için de yenilikçi bir IoT çözümü olarak dikkat çekiyor. KoçDigital Nesnelerin İnterneti Platformu Platform360 ile entegre çalışan BuyBuddy arayüzleri, satış noktası ve mağaza etkinlikleri ile müşteri davranışlarını birlikte analiz ederek stok ve satış performansının verimliliğini artırıyor.

Güncel İçerikler