EvdekiBakıcım, Kanadalı üç melek yatırımcıdan 600 bin dolar yatırım aldı

Sizlerle Ağustos 2019’da gerçekleştirdiğimiz röportajda yakında yatırımını açıklayacağımız diye paylaştığımız Miraç BalOgün Köprülü ve Sinan Gürsan tarafından kurulan EvdekiBakıcım‘ın, konuştuğumuz o yatırımı netleşti ve imzaları atıldı.

Türkiye girişim ekosistemine yapılan bu global yatırımı sizinle ilk kez paylaşmaktan, bu haberi ekosisteme egirişim olarak duyurmaktan mutluluk duyuyorum.

Temizlik, bakım vb. hem evler için hem de kurumlar için çeşitli hizmetler sunan yerli girişim EvdekiBakıcım, Kanadalı 3 melek yatırımcıdan 600 bin kanada doları yatırım aldığını egirişim aracılığıyla duyurdu.

Yatırm haberlerini egirişim olarak sizlerle paylaştığımızda hem heyecanlanıyoruz hem de girişimlerin aldığı bu yatırımlar ile ekosistemin geleceğine daha umutla bakıyoruz. Hep dile getirdiğimiz gibi, 2020 ekosistemimiz için umarız yeniden çıkış noktamız olur ve yatırım noktasında 2017 performansını yakalarız.

Kurucu ortağı ve CEO’su Miraç Bal‘dan aldığımız bilgi doğrultusunda bu yatırım, Avrupa pazarından sonra Kanada’da büyümek için kullanılacakmış. Ayrıca kategorilerin genişlemesi yönünde de yeni çalışmaların olacağının da bilgisini aldık.

Yatırımla ilgili detay veren Miraç; “Dünyada 200 milyardan fazla evde bakım pazarı her yıl 10% büyüyor. Hala büyük ölçüde offline olan bu pazarın online’a dönüşümüne tanıklık ediyoruz. Talentmondo markamız ile bu pazardaki dönüşümün her zaman öncüsü olmak istiyoruz. Aldığımız bu yatırım, uluslararası arena tecrübesi olan yetenekli kişileri ekibimize dahil etmek için güzel bir fırsat. Bundan sonraki süreçte de hızlı büyümemizi sürdürerek bulunduğumuz marketi konsolide edeceğiz ve önümüzdeki dönemlerde yeni verticalları platformumuza ekleyeceğiz.” dedi.

EvdekiBakıcım’la ilgili birkaç gelişme:

  • Talentmondo Horizon2020 fon desteği aldı.
  • Talentmondo markası şu an Londra, Madrid ve Milano da hizmet veriyor.
  • EvdekiBakıcım, 2016 yılında çocuk bakıcısı ve yaşlı bakıcısı alanında hizmet vermeye başlamıştır. EvdekiBakıcım Türkiye’nin en inovatif girişimi seçilmiştir. Aldığı iki yatırım turu ile Türkiye’nin önde gelen yatırımcılarını bünyesine dahil etmiştir.
  • EvdekiBakıcım, Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri olan bakım sektöründe köklü değişiklikler yapmaktadır. 2018 yılında EvdekiBakıcım Kurumsal’ı hayata geçirerek firmalar ve sigorta şirketleri ile önemli iş birliklerine imza atmıştır. EvdekiBakıcım, tüm illerde hizmet vermektedir.

Girişimin aldığı bu yeni yatırım ile Avrupa ve ABD pazarındaki serüvenlerinde başarılar dileriz. Biz, EvdekiBakıcım’ın olduğu gibi dünya pazarında çalışmalarını sürdüren tüm girişimlerin takipçisiyiz. Onların haberlerini sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler