Kolektif House, girişimlere yatırım yapacağı destek programını duyurdu

Girişimcinin halinden anlarız diyen Kolektif House, bir girişimin büyümesini kolaylaştıracak içerikleri topladığı ve Kolektif Zone adını verdiği ileri aşama girişimlere destek programını duyurdu.

Kolektif Zone’un herhangi bir süresi yok, her zaman Kolektifli girişimlerin başvurusuna açık. Takip etmen gereken bir takvim yok, destekleri girişimlerin ihtiyacına göre üretiyor ve iş ortaklarıyla birlikte geliştiriyor.

Öncelikli hedefi; Kurumlarla girişimler arasındaki köprü görevini güçlendirmek.

Nasıl mı?

Kolektif House, İş Bankası tarafından desteklenen ve yöneticisi olduğu erken aşama girişimcilik programı Workup’tan sonra, bu kez de ileri aşama girişim destek programıyla karşınızda.

20’den fazla kurumsal şirketle Kolektifli girişimlerin tanışmasına aracılık ediyor: Sağlanan etkileşimle güzel birlikteliklere kapı açıyor ve bu sürecini sürdürüyor.

Erken aşama girişimlere tohum öncesi yatırım!

Bir girişimin halinden anlarız diyen Kolektif House, erken aşama girişimlere tohum öncesi yatırım yapmaya başlıyor. Bu konuda pek heyecanlı olan ekip, kaynaklarını doğru kullanarak erken aşamada yatırım yapacağı ve destek olacağı girişimler olacak.

İleri aşamada yatırım arayışı olan girişimleri de, doğru yatırımcılarla tanıştırıyor. Varsa böyle bir arayışın sen de hemen bu başvurunu yapabilirsin.

Girişimcilere özel, adına KoPerks denilen, iş ve özel hayatında girişime fayda sağlayabilecek markalardan aldıkları indirimler de mevcut. Sahne alabileceğin popüler etkinliklerden, yurtdışındaki fuar ve festivallere katılım, farklı ülkelerdeki profesyonellere / mentorlara erişmeni kolaylaştırmak için çalışıyor.

Yine benzer şekilde, iOS platformlarına ürün geliştiren Kolektifli uzmanlarından destek alabileceğin, deneyimli girişimcilerin hikayeleriyle heyecanını besleyebileceğin, mentorlar ile 1-1 görüşmeler yapabileceğin etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Eğer Zone destekleri tam sana göreyse ve Kolektifli değilsen, Kolektif Zone girişimleri arasına katılmak istiyorsan, hemen başvurunuzu bu bağlantıdan yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler