Anadolu Grubu’nun inovasyon programı Bi-Fikir 2019’un en iyi girişimleri seçildi

Anadolu Grubu çalışanlarının yaratıcı fikirlerini özgürce sunabildikleri, fikirleriyle tüm Grup şirketlerine katma değer sağladıkları bir inovasyon platformu olan Bi-Fikir kapsamında 2019 yılının en iyileri seçildi. Bu yıl beşinci kez gerçekleştirilen Bi-Fikir ile bugüne kadar yaratılan toplam değer 600 milyon TL’ye yaklaştı. Anadolu Grubu’nun ortak değerlerinden; insan odaklılık, girişimcilik, yenilikçilik ve yaptığı her işte öncü olma yaklaşımından yola çıkarak “Fikir seninle başlar, öncümüz sen ol” mottosu ile gerçekleştirilen Bi-Fikir programında, Grup çalışanlarının fikirleri projelendirildi, yenilikçi birçok ürün ve hizmet geliştirildi.

Pubinno

İşte kazanan 2 girişim

Programda bu yıl “Mucitler” kategorisinde Anadolu Efes’in “Pubinno – Akıllı Bira Musluğu” projesi, “Kaşifler” kategorisinde ise Çelik Motor’un “Kaputa Vur (Ana görseldeki girişim)” projesi birinci oldu. Finale kalan Anadolu Grubu şirketleri, Anadolu Isuzu Ar-Ge Merkezi’nde düzenlenen Bi-Fikir Festivali’nde projelerini tanıttı.

Anadolu Grubu çalışanlarının Bi-Fikir ile beş yılda yarattığı değer 600 milyon TL’ye ulaştı

Anadolu Grubu’nun inovasyon programı Bi-Fikir kapsamında 2019’un en iyi projeleri seçildi. Yılın en iyi projelerinin tanıtıldığı Bi-Fikir Festivali’nde konuşan Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, “Bi-Fikir, Anadolu Grubu’nun yenilikçi ve gelecek odaklı bakış açısının iş yapış süreçlerine yansıması. Grup vizyonumuzun geliştirdiğimiz projelere yansıması, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi. Anadolu Grubu çalışanları tarafından hayata geçirilen projelerle son 5 yılda yaratılan toplam değerin 600 milyon TL’ye yaklaştığı Bi-Fikir kapsamında, 2015 yılından bu yana 30.000 fikir, 4.500 hızlı uygulama ve 1.500 projeye ulaşıldı. Her 5 fikirden 1’i hayata geçirildi.

Güncel İçerikler