Ev alışverişi dikeyindeki eticaret girişimi Evidea, ilk fiziksel mağazasını açtı

Eticaret sektöründe oyunun kuralları mı değişiyor? Online alışveriş sitelerinin fiziksel mağaza modeline geçmeye karar vermesi, gelecekte bu pazarda bazı değişikliklere mi neden olacak? Güven sorununun olması, bu modelin birçok platform tarafından kullanılmasını tetikler mi? Bu soruların cevaplarını zamanla göreceğiz.

Ev ürünleri alışverişinde Türkiye’nin en çok bilinen online alışveriş platformlarından biri olan Evidea, yeni konseptiyle fiziki perakendeciliğe başladı.

6 yıl içinde 110 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirten Evidea Pazarlama Müdürü Ayşe Demirtepe, ilk 15 mağazanın İstanbul ve çevresinde olacağını, ardından başta büyük şehirler olmak üzere Anadolu’ya yayılacaklarını iletti.

İlk fiziksel mağaza Ataşehir Metropol AVM’de!

Evidea, yeni konseptli ilk mağazasını bu hafta Ataşehir Metropol AVM’de açtı. 6 yıl içinde 110 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Evidea’nın Pazarlama Müdürü Ayşe Demirtepe, ortalama büyüklüğü 1.750 metrekare olacak keyifli ve ferah mağazalarının çoğunlukla Avm’lerde yer alacağını belirtti. 2019 yılı sonuna kadar yeni konseptleriyle toplam 5 mağaza açacaklarını belirten Demirtepe, ilk 15 mağazanın İstanbul ve çevre illerde olacağını, ardından başta büyük şehirler olmak üzere Anadolu’ya yayılacaklarını iletti.

Tüketicilere kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlar ile sunacaklarını belirten Ayşe Demirtepe “2020 yılında birçok önde gelen alışveriş merkezinde müşterilerimizle buluşmaya devam edeceğiz. Amacımız tüketicilerin keyifli ve ferah mağazalarımızda dekoratif fikirler edinmeleri, ilgili ve bilgili personellerimizden hizmet alarak kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşamaları ve Evidea’yı tercih etmekten memnun kalmalarıdır. Hızlı ve doğru teslimat, kolay iade ve satış sonrası destek Evidea’nın kaliteli hizmet anlayışının vazgeçilmez unsurları olacak” dedi.

Güncel İçerikler