Online market platformu istegelsin ile su sipariş uygulaması BiSU güçlerini birleştirdi

Günlük yaşamın koşuşturmacası içinde zamanı kısıtlı olan şehir insanının hayatını kolaylaştıran online market istegelsin faaliyetlerine bir yenisini ekledi. Akıllı telefon üzerinden 30 farklı marka arasından, damacana, cam damacana, pet su gibi farklı boylarda ve çeşitlerdeki ürünlerden su siparişi vermeyi sağlayan mobil uygulama BiSU ile teknolojik iş ortaklığına gitti. Bu ortaklık sayesinde BiSU uygulaması içinde online market servisi olarak konumlanan Bi’market ile istegelsin’in zengin ürün gamına kolaylıkla ulaşılabilecek. Kullanıcılar BiSU’dan istedikleri marka damacana su siparişi verirken istegelsin ürünlerini de görebilecek ve tek bir uygulama üzerinden sipariş verebilecek. Sepetteki ürünler en kısa sürede kullanıcının adresine gönderilecek.

Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin’de 180 farklı şirketten binlerce ürün yer alıyor. istegelsin kullanıcıları sebze-meyveden, deterjana; kozmetikten, kırtasiye ürünlerine kadar hemen her ihtiyacını karşılıyor.

Ürün gamı genişliyor

İstanbul’un yüzde 98’inde faaliyet gösteren istegelsin, 800 bin indirilme sayısı ve 200 bin aktif müşteriye sahip bulunuyor. Her geçen kullanıcı sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, “İş modelimiz normal bir süpermarketten farklı olarak sadece fiziksel anlamda bir mağaza açmamak üzerine kurulu. Ürün portföyümüzde halihazırda 6 bin 500 çeşit ürün bulunuyor. Her geçen gün ürün çeşitliliğimiz artmaya devam edecek. Çeşitliliğimizi gıda ve gıda dışı tüm ev ihtiyaçlarının yüzde 90’ını karşılayacak hâle getirmek istiyoruz. İstanbul’da mevcutta yedi dağıtım merkezimiz bulunuyor. Önümüzdeki dönemde planlarımız arasında 10 büyükşehirde daha faaliyete geçmek var.” dedi.

Güncel İçerikler