35 milyon dolar fona sahip olan Omni, şirketini Coinbase’e devretmekle ilgili görüşüyor

Fiziki bir depodan, online kiralama startup’ına dönüşen Omni, şirkete yakın iki kaynağa göre işten çıkarmalarla uğraşıyor. Omni, daha yeni 7 operasyon ekibi üyesinin işine son verdi. Startup’ın Thumbtack‘ten alacağı faiz sonrasında, mühendislik ekibini Coinbase‘e devredeceği de konuşulanlar arasında.

Çok makul fiyatlara çadır, bisiklet veya matkap kiralama fırsatı sunan Omni, yeterli kullanıcısı olmaması sebebiyle zor günler yaşıyor. Aslında Omni, tuğla ve harç satıcılarının kendi kiralama işletmelerini kurmasına imkan veren beyaz etiketli pazaryeri konseptinde bir platform başlatmayı planlamıştı.

Ancak geçen yılın başlarında kripto para şirketi Ripple’dan 25 milyon dolar yatırım aldıktan sonra büyük oranda gelir elde etmesine rağmen, Omni yeni platformunun da başarısız olacağından ve beklentileri karşılamayacağından korktu.

Şirket, online eğitim programlarını tamamlamaları için kullanıcılarını kripto parayla ödüllendiren Coinbase Earn üzerinde çalışacak mühendislik personelinin bir kısmını işe alması için Coinbase ile görüşüyor. Bazı çalışanlar bugün Coinbase’de mülakat sürecinde. Bununla birlikte, Coinbase şu anda resmi bir anlaşma olmadığını söyledi. Omni, TechCrunch‘a konu hakkında açıklama yapacağıyla ilgili söz verdi ancak daha sonra konu hakkında konuşmayı reddetti.

Güncel İçerikler