İzmir’de tasarımıyla dikkat çeken paylaşımlı ofis alanı Withco, Ekim’de açılıyor

Paylaşımlı hazır ofis modeli, son yıllarda tüm dünyada hızla yayılan ve gelişen bir çalışma modeli olarak klasik çalışma sistemlerini, 21. Yüzyılın devrimi sayılabilecek bir şekilde dönüştürüyor.

Bu konseptin yeni örneklerinden biri ortak/paylaşımlı çalışma alanı İzmir’de Withco adıyla Ekim’de açılıyor.

İletişim ve teknoloji çağında ticari başarıların kişiler ve markalar arası etkileşime dayalı olarak geliştiği gerçeği paylaşımlı ofisleri iş dünyasında önemli bir noktaya getirdi. Amerika’da başlayan hazır ofis akımı ülkemizde 2010’lu yıllarda iş dünyasına hızla adapte olarak, bugün Türkiye’nin her noktasında çarpıcı bir şekilde yayılıyor. Klasik çalışma yöntemlerine karşı; Üreten ve geliştiren kişilere aynı zamanda özgür bir çalışma alanı sunan hazır ofis hizmetleri, yanında sabit masa, sanal ofis ve günlük giriş alternatiflerini de içinde barındırıyor.

Eylül 2018’de İzmirli girişimci Övünç Emre tarafından fikir olarak başlayan Withco, melek yatırımcı Atakan Atalar, genç girişimciler Arda Meriç, Tunca Meriç ve Ogün Özkan tarafından desteklenerek geliştirildi. Ayrıca İzmir merkezli erken aşama yatırımlar yapan Atanova Ventures’ın da yatırımcılar arasında olduğu belirtelim.

Withco 18-19-20 Ekim’de İzmir’de kapılarını açarak ekosistemdeki yerini alacak. 3.650 m2‘lik bir alan üzerinde, birlikte çalışma ve ortak üretme ruhuna inanarak hayata geçirilen Withco, üyelerine keyifli bir çalışma ortamı sunuyor. Withcolic olarak adlandırdığı üyelerine, bu düşünceye paralel olarak geniş, ortak çalışma alanları ve ihtiyaç duydukları sosyal bir ortam sağlayan Withco Coworking Space;

  • Hazır Ofis, Sabit Masa, Sanal Ofis ve Günlük Kullanım gibi ihtiyaca uygun üyelik modelleri, Kurumsal firmaların iş toplantıları, eğitim seminerleri ve iş birliklerine ev sahipliği yapacak olan 15, 25, 70 kişilik toplantı salonları ile 35 ve 100 kişilik seminer salonları,
  • İş birliklerine ve sosyal aktivitelere ev sahipliği yapacak etkinlik alanları,
  • Üyelerinin işlerine ve ekip motivasyonlarına katkı sağlayacak Video ve Fotoğraf Stüdyosu, GYM, Yoga/Pilates Stüdyosu, ve Bisiklet Parkuru gibi yeni nesil ofis hizmetleri ile paylaşımlı ofislerin standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.

Withco’nun, Türkiye’deki büyümesine İzmir’den başlayarak başta İstanbul ve Ankara olmak üzere diğer büyükşehirlerde de faaliyet göstereceğini öğrendik. Bu alanla ilgili en kısa zamanda bir çekimimiz olacak. O zaman daha detaylı görüntüler aktarmış olacağız.

Güncel İçerikler