HTC ve Bitcoin.com kripto para odaklı telefonunu duyurdu

Bir dönemin en popüler akıllı telefon üreticilerinden biri olan ancak son dönemde yeni ürünler duyurmayan HTC‘nin kripto para üzerine bir akıllı telefon çıkararak belirli dikeyler üzerinde sahaya geri döneceği biliniyordu. HTC, kripto para odaklı akıllı telefonu için dünyanın en büyük kripto para platformlarından Bitcoin.com ile iş birliği yaptığını açıkladı.

HTC Exodus 1 adına sahip olacak HTC’nin yeni kripto para odaklı telefonu, blockchain altyapısını kullananlar için güvenli bir işlem ortamı sunacak. İlk kez geçtiğimiz ay tüketicilerle buluşan telefon Bitcoin.com iş birliği sayesinde üçüncü parti yazılımlara ihtiyaç duymadan gelen güncellemeyle birlikte Bitcoin ticareti için altyapı sağlayacak.

Bitcoin.com uygulaması telefonda ön yüklü gelecek

Ayrıca yapılan iş birliğiyle birlikte Bitcoin.com’un mobil uygulaması da telefonda ön yüklü gelecek. Böylelikle Bitcoin.com da kripto para odaklı akıllı telefonla birlikte kendi sitesi üzerinden yapılan alış satış işlemlerinin yükseleceğini düşünüyor. Aynı zamanda iş birliği kapsamında Bitcoin.com’un satış mağazasında HTC Exodus 1 modeli de satışa sunulacak

HTC Exodus 1 Türkiye’de satışa sunulmuyor ya da bir telefon olduğu için Türkiye’ye teslimatı yapılmıyor.

Güncel İçerikler