SaaS girişim TamEntegre, Albaraka Türk’ten 1 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

TamEntegre.com, çok kanallı satış yapanlara özel, bulut tabanlı entegrasyon hizmeti sağlayan bir SAAS çözümüdür. Tüm e-ticaret operasyonlarını tek noktadan yönetilmesini sağlıyor.

Kurucusu ve CEO’su Sezgin Anlama‘dan teyit ettiğimiz bilgiler doğrultusunda, Albaraka Fintech Girişim Sermayesi Yatırım Fonu‘ndan 1 milyon TL değerleme ile yatırım aldı.

TamEntegre.com sitesini kullanan satıcılar, sanal pazaryeri sitelerinde veya kendi e-ticaret siteleri üzerinden ürün listeleyip, siparişlerini kontrol edebilir, faturalarını ve kargolarını tek sayfadan yazdırıp, ödemelerini yine tek sayfadan kontrol edebilirler.

Bu girişim 2018 Eylül ayında Albaraka Garaj bünyesine dahil edilmiş ve yaklaşık 1 senelik bir garaj sürecinden sonra yine Albaraka Türk tarafından yatırım almıştır. Yatırım teklifi ve yatırımın gerçekleşmesi arasında geçen süre 4 aydır, Mart 2019 da başlayan görüşmeler, Temmuz 2019 da sonuçlanmıştır.

Öncesinde şahıs firması olarak hizmet veren TamEntegre.com, ortaklık yapısı ile birlikte yeni bir şirketleşme sürecine girerek “Tam Entegre Yazılım A.Ş.” olarak hizmet vermeye devam edecek.

TamEntegre projesi her ne kadar geçmişi 2014 yılına dayansa da asıl ivmesini 2018 mayıs itibariyle almıştır ve son 1 senedir tam zamanlı olarak geliştirilmeye devam etmektedir. Şu anda 3 personel tam zamanlı, 4 personel de freelance olarak toplamda 7 personel proje üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Sistemde kayıtlı 1716 kullanıcı mevcut olup, yaklaşık 300 kullanıcı ücretli olarak sistemi kayıtlı. Günde ise ortalama 5 kullanıcı sisteme üye oluyor. 2018-2019 yıllarında yüzde 300’e yakın bir büyüme elde etti.

TamEntegre’nin hedefi, adı gibi her sisteme Tam Entegre olabilecek şekilde “Tam Entegre” çözümler üreterek olabildiğinde projeye entegre olabilmek ve kullanıcılarını daha az maliyetle ve daha az yazılım araçlarıyla tek uygulama ile işlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmaktır.

Girişimle ilgili yeni gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler