Sodexo’dan online yemek siparişi hizmeti: Sodexo Plus

Doğrudan iletişime geçerek aldığımız bilgiye göre Sodexo, Eylül ayında yapacağı lansman ile online yemek sipariş hizmeti Sodexo Plus‘ı resmen duyurmuş olacak. Şimdi web sitesi aktif ancak henüz dediğimiz gibi resmi bir lansman yapılmadı.

4 bin 500 işyerinden sipariş

Sodexo Türkiye İcra Kurulu Başkanı Eda Uluca Özcan, Sodexo Plus uygulamasını geliştirdiklerini belirterek, “Eylül ayından itibaren, Sodexo yemek kartı kullanıcıları, 4 bin 500 üye iş yerinden, kendi uygulamamız üzerinden online yemek siparişi verebilecek” dedi.

26 yıldır Sodexo olarak Türkiye’de var olduklarını ve yemek kartı denilince akla gelen ilk firma olduklarını ifade eden Özcan, Türkiye genelinde yaklaşık 1 milyon tüketiciye dokunduklarını da söyledi.

Eda Uluca Özcan “Türkiye’de 4 milyon çalışan yemek kartı hizmetinden faydalanıyor. Sodexo olarak bizim 1 milyondan fazla müşterimiz var. Toplam pazar payımız yaklaşık yüzde 27 civarına ulaşmış durumda. Türkiye genelinde 20 bin şirket ile çalışıyoruz. Yemek kartı organizasyonunun esnafa çok ciddi faydaları var. Çalışanlar şirket dışına yemeğe gidince piyasada özellikle küçük esnafın müşteri potansiyeli artıyor. Çalışanlar açısından da yemek tüketiminde çeşitli tercih imkanı sunuyor. Hep aynı yerde aynı yemekleri tüketmek zorunda kalmıyorlar. Çalışanlar memnun olunca şirketler de memnun oluyor. Türkiye’de bir personelin bir öğünde ortalama yemek harcaması 20 lira 90 kuruş. Devlet şu an personel başına günlük 20.52 lira vergiden düşme avantajı sağlıyor” dedi.

Yeni gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler