Evcil hayvan sahipleri için pet girişimleri

Evcil hayvan (pet) sahibi olmak birçok açıdan sorumluluk getiriyor. Doğru mamayı bulmak, veteriner aramak ya da evcil dostumuzun hasta olması gibi durumların bazen içinden çıkamıyoruz.

Aşağıda sizin için biraraya getirdiğimiz ve yenileri çıktıkça da güncelleyeceğimiz bu girişim listesini pet sahipleri için hazırladık. Listemizde şu an için 6 girişim bulunuyor.

Banamama: Evcil hayvan sahipleri için abonelik tabanlı düzenli yaşam platformu.

Miyhav: Evcil hayvanlar için bilgi kaynağı olarak oluşturulan sistem, uzun vadede veteriner listeleme ve pet karnesi servisi verecektir.

PetSurfer: Pet sahipleri ile pet bakıcılarını buluşturan bir platformdur. Sistemde host olarak nitelendirilen kişiler, evcil hayvan bakıcıları, yani hizmet verenlerdir.

Hepipet: Evcil hayvanların sağlığına odaklanan ve en önemli iki faktör olan evcil hayvan sahibi ve veteriner hekimler için dijital çözümler sunan bir platformdur.

VetRehberi: Veteriner Hekimlik mesleği, hayvan sağlığı, hayvan hastalıkları, hayvan beslenmesi, hayvan ırkları, hayvan eğitimleri, hayvan resimleri, hayvan videoları, books, sözlük, ilaçlar hakkında içerik yayınlayan bilgi platformudur.

Peet-up: Kullanıcılar hayvanlarını harita üzerinden etkinlik açarak sosyalleştirebilir, yine harita üzerinden veterinerlerin iletişim bilgilerini ve çalışma saatlerini görüntüleyebilir, ve evcil hayvanları için alışveriş yaparken barınaklara da yardımda bulunabilirler.

Güncel İçerikler