Katlanabilir tasarımıyla dikkat çeken DJI Osmo Mobile 3 tanıtıldı

DJI, akıllı telefonlar için en çok tercih edilen stabilizer serisi Osmo Mobile’ın yeni üyesi DJI Osmo Mobile 3’ü duyurdu. Yeni Osmo Mobile 3 katlanabilir ve kolay kullanılabilir tasarımıyla dikkat çekiyor.

DJI Osmo Mobile 3 Özellikleri

DJI Osmo Mobile 3, DJI Osmo Mobile 2 ile birlikte gelen yenilikleri daha ergonomik tasarım diliyle devam ettiriyor. Tutma yerinin katlanmasıyla daha küçük alanlara da sığan stabilizer, yeni bir taşıma çantasıyla da birlikte geliyor. Diğer Osmo Mobile modellerinin aksine Osmo Mobile 3’ün çantası ek çantaya ihtiyaç duymadan elde taşınabiliyor.

Kullanıcıların akıllı telefonuyla profesyonele yakın çekimler yapmasını sağlayan DJI Osmo Mobile 3 bu kez dikey ve yatay çekim modları arasında tek bir kısayolla geçiş yapabiliyor. Ayrıca daha minimal hale getirilen cihaz selefine göre tek elle daha kolay bir kullanım sunuyor.

Bluetooth ile akıllı telefonunuzla haberleşen DJI Osmo Mobile 3, Active Track 3.0 özelliği sayesinde artık daha başarılı bir şekilde yüz ve nesne takibi yapabiliyor. 405 gram ağırlığındaki stabilizer 2450mAh kapasiteli bataryadan gücünü alıyor. 2.5 saatte tam şarja ulaşan stabilizer tam şarjla 15 saate kadar kullanım süresi vaat ediyor.

Yeni DJI Osmo Mobile 3, 119 dolar fiyat etiketiyle çeşitli ülkelerde raflardaki yerini aldı. Stabilizerin yakın zamanda Türkiye’de de 1000TL altında fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.

Güncel İçerikler