Seyahate çıkarken hayatınızı kolaylaştıracak 4 teknolojik girişim

Son dönemlerde mobil seyahat uygulamaların sayısı gün geçtikçe artıyor ve artık seyahat acenteleri dışında, girişimlerin de kolay çözümler getirmesiyle seyahat alışkanlarımız hızla değişiyor. Hal böyle olunca, ihtiyaca özel mobil seyahat uygulamalarına olan talep de giderek artıyor.

Dünya çapında ses getiren bu girişimlerden sizler için seçtiklerimizi gelin hep birlikte inceleyelim.


Timeshifter

Seyahat eden kullanıcıların uyku alışkanlıklarına ve uçuş takvimlerine göre Jet Lag halini minimuma indirmeye yönelik tavsiyeler veren uygulama, tatilinizi en iyi şekilde geçirmenize yardımcı oluyor.

Uygulamayı iOS ve Android için buradan indirebilirsiniz.


SeeVoov

SeeVoov, dijital seyahat için görsel tabanlı bir yaklaşım sunan, ilk ve tek uçtan uca video tabanlı seyahat planlama platformudur. Uygulama, dünyanın her yerindeki insanlara videoya dayalı bir gezi planlayıcısı sunarak seyahat planlamalarını sıkıcı bir işten eğlenceli bir etkinliğe dönüştürüyor.

Uygulamayı iOS ve Android için buradan indirebilirsiniz.


HeyCars

50’den fazla ülkede faaliyet gösteren Yuexing Travel Group tarafından piyasaya sürülen HeyCars, havaalanı transferlerine odaklanan dünya çapında bir yolculuk rezervasyon uygulaması. Kendi bünyesindeki deneyimli sürücü ekibiyle kişilerin havaalanından ulaşım ihtiyaçlarını kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde olmasına olanak sağlıyor.

Uygulamayı Android için buradan indirebilirsiniz.


TravelPerk

TravelPerk, iş seyahatlerinin rezervasyonu ve yönetimi için şirketlere yönelik bir platformdur. Kullanıcıların uçuşları ve konaklama yerlerini aramasını, rezervasyonları yapmasına olanak sağlar. Aynı zamanda seyahatlerinin yönetilmesini de sağlayarak bütçelerin raporlamasına yardımcı olur.

Uygulamayı iOS ve Android için buradan indirebilirsiniz.

Güncel İçerikler