Deep Tech girişimcilik yarışması Hello Tomorrow Global Challenge için son başvuru 13 Eylül

Son Başvuru: 13 Eylül 2019

Bilim ve teknoloji girişimcileri için bilim & teknoloji girişimcileri tarafından kurulan girişim Hello Tomorrow’un “Uluslararası Deep Tech Yarışması” Hello Tomorrow Global Challenge, bu yıl altıncı kez Paris’te düzenleniyor.

12-13 Mart 2020’de gerçekleşecek olan Deep Tech girişimcilik zirvesine özel yarışmaya 3 Eylül 2019’a kadar bu bağlantıdan başvurabilirsiniz.

Hello Tomorrow, deep tech alanında 14 dikeyde Seri A yatırımı almamış bilim ve teknolojiyi geliştiren startupları yarışmaya kabul ediyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Türkiye’yi yakından ilgilendiren Enerji & Çevre, Veri & Yapay Zeka, Sağlık & Biyoteknoloji, Endüstri & Yeni Materyaller kategorilerinden başvuruları bekleyen uluslararası yarışma, finalistlere deep tech ekosisteminin Davos’u olarak anılan zirveye katılarak; dünyanın en önemli inovasyon ağında yer alma, dünya çapında aktif 250’yi aşkın uluslararası CV ve CVC yatırımlara sunum yapma fırsatı sunuyor. Ayrıca eğitim programları desteği ile büyük ödül olan 100 bin Euro’luk fon kazandırıyor.

Geçtiğimiz yıl 119 ülkeden 4500 girişimin değerlendirildiği ve İstanbul’un başvurulan girişimci şehirler arasında Boston ve Toronto’yu geride bırakarak dünyanın en çok başvuru yapan 10 deep tech girişimci şehri arasında ilk defa 8’inci sıraya yükseldiği “Uluslararası Deep Tech Yarışması” Hello Tomorrow Global Challenge Türkiye’nin bilim ve teknoloji tabanlı girişimcilerinin başvurularını bekliyor.

Hello Tomorrow Global Challenge hakkına önemli gün ve tarihler:

  • Hello Tomorrow Global Challenge başvuru süreci: 4 Haziran 2019 – 13 Eylül 2019
  • Hello Tomorrow Global Challenge Top 500’ün ilan edilmesi: 5 Kasım 2019
  • Hello Tomorrow Local Challenge (Afrika, Hong Kong, Türkiye): Kasım-Aralık 2019
  • Hello Tomorrow Global Challenge finalistlerin ilan edilmesi: 14 Ocak 2020
  • Hello Tomorrow Global Yatırımcı Günü: 11 Mart 2020
  • Hello Tomorrow Global Zirvesi: 12 – 13 Mart 2020

Güncel İçerikler