ParamPOS: İşletmenizin ödeme alma süreçlerini yönetmenizi sağlayan çözüm

ParamPOS, işletmenizin ödeme alma süreçlerini yönetmeniz ve eticaret iş modelinizi desteklemeye yönelik geliştirdiği aidatsız ve masrafsız sanal POS çözümü ile maliyetlerinizi düşürmeyi hedefleyen bir üründür.

Tek panelden tüm ödemelerinizi alma ve kontrol etme imkanı sunarken sizi tüm bu süreci ayrı ayrı bankalarla yürütme zahmetinden de kurtarıyor. Tahsilatlarınızı düşük komisyon oranları ve taksit seçenekleri ile yapabilmenizi sağlıyor.

İşlerinizi Büyütmenin Hızlı Yolu: ParamPOS

TURK Elektronik Para tarafından geliştirilen ParamPOS ile işletmenizin nakit akışını takip ederek müşterilerinizin ödeme tercihlerini gözlemleyebilir ve onları daha yakından tanıyabilirsiniz.

TURK Elektronik Para Genel Müdürü Serkan Aziz Oral, “Günümüzde online alışveriş yapan 10 kişiden 7’sinin ödeme tercihini kredi kartı oluşturuyor. Online alışverişlerinde kredi kartı kullananların yüzde 50’den fazlası 2 veya 3 taksiti tercih ederken, 6 taksiti aşan tüketici sayısı yüzde 10 civarında. ParamPOS, firmalara kredi kartı ve taksit ile ödeme alma fırsatı sunarak daha geniş bir kitleye satış yapma şansı yaratıyor ve işlerini büyütmelerine destek oluyor.” açıklamasını yaptı.

Alternatif Ödeme Alma Seçenekleri Sizi Bekliyor

Müşterilerine özel alternatifi bol ödeme alma yöntemi sunan ParamPOS, pek çok farklı ödeme kanalını da beraberinde getiriyor. SMS, e-posta, link ve mobil ödeme seçenekleri fiziki POS ile tahsilata alternatifler oluşturarak daha geniş bir kitleye satış yapmanıza olanak sağlıyor.

Ayrıca sunduğu teknolojik altyapı ve çözümler ile işletmenize, elektronik ortamda yapılan sahtecilik ve diğer güvenlik sorunlarına karşı üst düzey koruma hizmeti sunuyor. Sahtekarlık (fraud) durumlarını önlemek amacıyla geliştirilen filtreler sayesinde ödemelerinizi garanti altına alıyor, işinizin risklerini minimize ederek güvenlik kalkanı gibi çalışıyor.

Güncel İçerikler