Sanofi, PharmUp ile sağlık alanındaki girişimlerin başvurularını bekliyor

İlaç üretim markası Sanofi Türkiye’nin Workinton iş birliğiyle başlattığı sağlık sektörüne yönelik kuluçka merkezi PharmUp, 5 yenilikçi projeye 3 aylık girişim hızlandırma programı sunacak.

Son Başvuru: 12 Temmuz 2019

Sağlık sektöründeki kritik ihtiyaçlara yeni nesil çözümler sunacak fikirlere öncelik verilecek program için başvurular 19 Haziran-12 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek. Seçilen fikirler 3 aylık girişim hızlandırma programı sonunda Demo Günü’nde değerlendirilecek ve kazanan girişimciler, Sanofi Türkiye sponsorluğunda dünyaca ünlü uluslararası bir girişimcilik etkinliğine katılım hakkı kazanacak. Böylece Sanofi PharmUp, Türkiye sağlık endüstrisinin gelişimine katkı sağlayacak.

4 kategoride başvuru

Projeler Hastalık Farkındalığı ve Bilinçlendirme, Hastalık ve Tedavi Yöntemleri, Sağlık Sistemine Yönelik Çözümler ve Sağlık Teknolojilerinde Yenilikler olmak üzere 4 ana başlıkta değerlendirilecek.

Sanofi Pharmup programı süresince girişimcilere Workinton iş birliği ile projelerini geliştirmek için en uygun çalışma ortamını ve network sunarken, uzman mentor takımı ve danışmanlarla en verimli kuluçka sürecini de sağlayacak.

Böylece girişimciler hem Türkiye’de 65 yıldır sağlık çözümleri sunan Sanofi’nin küresel ve yerel deneyimiyle fikirlerini hayata geçirme hem de uluslararası start-up ağında yer alma fırsatları yakalayacak.

Programa başvuru: https://sanofitr-pharmup.com

Güncel İçerikler