Price&me: Online alışverişinizde size özel fiyatı bulan asistan

Fincube’ün ilk dönem girişimleri arasına seçilen Price&me, alışveriş anlarında yaşanan zaman kaybını önlemek ve daha uyguna ürün satın alabilmenizi sağlamak için mobil çözüm sunuyor.

Kişisel Alışveriş Asistanı

Online alışverişte hangi ürünü, nereden, en avantajlı ve tercihlerinize uygun bir şekilde alacağınıza karar vermek oldukça zordur. Kişisel Alışveriş Asistanı olarak kendini konumlandıran Price&me, kullanıcıları tanır ve onların tercihlerine göre en uygun ürünü saniyeler içinde bulur. Geçmiş online alışverişlerine ve üyelik avantajlarına göre kişiye özel en uygun fiyat ve indirimleri sunar.

Nisan 2019 tarihinde 8 yıllık Google kariyerini bırakan Metin Serhat Atayeter tarafından kurulan Price&me, eticaret sektöründe satışların artırılması, kullanıcıların daha hızlı karar vermesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Avrupa ve orta doğu pazarında online alışverişin başlangıç noktası olmayı hedefleyerek yola çıktı. Price&me rakiplerinden farklı olarak kullanıcıların yararlanabilecekleri tüm kampanyaları, alışveriş sitelerinde bulunan onlara özel tanımlanmış kuponları, banka kampanyalarını ve herkese açık fakat bulması zor olan tüm kampanya ve promosyonları saniyeler içinde hesaplayarak kullanıcı için en uygun fiyatı sunuyor.

Metin Serhat Atayeter

Çünkü bazen fiyatını ucuz gördüğünüz bir ürün aslında yine de pahalı olabilir. Bu uygulama, hangi bankanın yine o fiyat üzerinden indirim sunduğunu veya kullanıcının ilk alışverişine özel bir fiyat sunan siteyi de söylüyor.

Aradığınız X ürünü ilk etapta Y sitesinde 900 TL’ye bulabilir ve o anda diğer sitelere göre 50 TL daha indirimli görmüş olabilirsiniz. Ancak 50 TL daha pahalı gördüğünüz bir sitede ilk alışverişinize özel 100 TL’lik bir indirim olabilir veya bir banka kendi kredi kartıyla yapılan alışverişte daha farklı bir indirim de sunabilir. İşte bu noktada Price&me, görmediğiniz bu gizli indirimleri sizin önünüze çıkarıyor.

Güncel İçerikler