MediaMarkt Startup Challenge 2019’a başvurmanız için son 2 gün

MediaMarkt Türkiye tarafından, Tekzen kurumsal ortaklığıyla gerçekleştirilen ve Hackquarters tarafından yürütülen, geleceğin teknolojilerini kurgulayan şirketlerle, perakendeyi yeniden şekillendirecek girişimcileri bir araya getirmeyi hedefleyen yarışma MediaMarkt Startup Challenge 2019 başvuruları 10 Haziran’da sona eriyor!

Perakende dünyasında, inovatif değişikliklerle fark yaratan ve dönüştüren uygulamaları hayata geçirmeyi amaçlayan proje kapsamında girişimler mediamarktstartupchallenge.com adresinden başvuru yapabilirler. Eğer aklınıza takılan sorular olursa, bu gönderiye yorum olarak yazabilirsiniz.

Yarışmaya başvuran startup’lardan istenilen kriterlere uygun 10 startup, 25 Haziran 2019‘da düzenlenecek MediaMarkt Startup Challenge Day etkinliğinde uzman jüriye sunumunu yapacak ve kazanan belli olacak.

Startup’lara Retailtech Hub programı ile projelerini Avrupa’da hayata geçirme fırsatı

MediaMarkt Startup Challenge Day etkinliğinde ilk üçe giren projeleri birbirinden kıymetli ödüller bekliyor. Birinci olan proje, Münih’te gerçekleşecek Retailtech Hub Programı’na katılmanın yanı sıra; girişimciler için kurumsal ortaklıklar sunan hızlandırma programına dahil olma hakkı, Silikon Vadisi’nin en aktif yatırımcıları arasında olan Plug and Play’in girişimci ağına dahil olma fırsatı yakalayacak.

İkinci olan proje ise MediaMarkt ve Tekzen’in Türkiye’deki mağazalarında pilot uygulama fırsatı ve Kategori Mağazacılığı Derneği’ne çözümlerini sunma hakkı elde edecekken; üçüncü olacak proje de yine MediaMarkt ve Tekzen’in Türkiye’deki mağazalarında pilot uygulama imkanına sahip olacak. Ayrıca her üç proje, 1 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşecek Perakende Teknolojileri Konferansı’nda çözümünü tanıtabilecek.

Türkiye’deki yarışmaları paylaşmaya ve başvurularla ilgili sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Güncel İçerikler