Üç Türk girişim Segmentify, V-Count ve Shopi, global pazarda güçlerini birleştirdi

Türk perakende sektörünün dijital dönüşümünden edindikleri tecrübelerini avantaja çevirerek İngiltere pazarına da taşıyan 3 Türk girişim; Segmentify, V-count ve Shopi, hem Türk girişimlerinin global arenadaki varlığını kuvvetlendirmek hem de perakende sektöründe dijital dönüşümün öncüsü olmak için güçlerini birleştirmeye karar verdi.

Segmentify, V-Count ve Shopi’nin kurucuları Murat Soysal, Demirhan Büyüközcü ve Turgut Yazıcı, 1 Mayıs’ta İngiliz ve Türk perakende sektörünün büyük oyuncularıyla Londra Royal Garden Hotel’de düzenledikleri organizasyonda bir araya geldiler. İngiltere’nin en büyük perakende fuarı Retail Expo fuarına katılımları sonrasında düzenledikleri organizasyonda üç girişim beraber çalışmalarıyla ortaya koyabilecekleri katma değeri perakendecilerle paylaştı.

Yaklaşık 60 perakendecinin katıldığı organizasyonda 3 girişim hem İngiltere pazarına bütünsel çözümler sunmak üzere oluşturdukları işbirliğini duyurdu hem de bundan sonra düzenleyemeye devam edecekleri perakende buluşmalarının sinyallerini verdi.

Bu 3 Türk girişiminin sundukları çözümlere göz atacak olursak:

Segmentify, kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi sunmak için müşterilere onların ihtiyaç ve ilgi alanlarına yönelik gerçek zamanlı akıllı öneriler sunabilmeyi sağlıyor.

V-count, fiziksel lokasyonlar için ziyaretçi ve sayım analizi yaparak heatmap oluşturma ve kasa kuyruk analizi gibi çözümler sunuyor.

Shopi ise mağaza içi alışveriş deneyimini tüketicilerin beklentilerine uygun hale getirmek ve mağaza verimliliğini arttırmak için satış danışmanları ve müşterilerin ürün bilgisi başta olmak üzere her türlü bilgiye erişimini kolaylaştıran, operasyonları azaltan ve bulut tabanlı mobil çözümler sunuyor.

Güncel İçerikler