TechSquare’in 100 bin TL ödüllü T-Day Yılın Girişimi yarışmasını Enhencer kazandı

KoçSistem’in girişimcilik platformu TechSquare tarafından düzenlenen “T-Day Yılın Girişimi Ödülleri” yarışmasında, makine öğrenimi odaklı veri analizi yaparak tahmin algoritmaları geliştiren Enhencer ekibi yarışmayı kazanarak 100 bin TL’lik nakit ödül aldı.

Yıl boyunca 250’den fazla girişim fikrinin alındığı TechSquare Girişimcilik ve İnovasyon Platformu, finale kalan on iki girişimi duyurmuştu. Yarışmanın finalist ekipleri, TechSquare Girişimcilik ve İnovasyon Platformu sayesinde Türkiye’nin lider teknoloji şirketi KoçSistem’in ulusal ve uluslararası bilgi birikiminin yanı sıra Türkiye’nin en güçlü teknoloji ağından da ayrıca faydalanabilecek.

Birbirine çok yakın puanlarla sonuçlanan T-Day Yılın Girişimi Ödülleri finalinde jüri, çok az bir puan farkı ile ikinci olan Simularge ekibine ise KoçDigital ile ortak proje geliştirme imkânı tanıdı.

TechSquare Girişimcilik Platformu nedir?

KoçSistem’in uzun vadeli stratejik odakları çerçevesinde ve girişimcilere açık desteğiyle hayata geçen TechSquare platformunda geliştirilen yenilikçi çözümler, Türkiye ekonomisinin dinamik sektörlerinde faaliyet gösteren KoçSistem müşterileriyle buluşuyor. TechSquare platformuna katılan girişimciler, projeleri hakkında bazı basit soruları yanıtladıktan sonra projelerini girebiliyorlar.

TechSquare girişimcileri, KoçSistem’in farklı sektörlerdeki teknoloji uzmanlıklarından ve çeşitli çalışma olanaklarından faydalanabiliyor. Finans, perakende, otomotiv, dayanıklı tüketim, üretim sektörleri başta olmak üzere Türkiye’nin önde gelen şirketlerine hizmet veren KoçSistem, yenilikçi çözümler geliştiren bir TechSquare girişimcisi için ileri teknoloji altyapısı ve diğer olanakları ile üst düzey bir çalışma ortamı sunuyor.

Ayrıca projeleri uygun görülen girişimciler, çözümlerini geliştirmek için hem teknolojik alt yapı imkanlarından hem de KoçSistem uzmanlarının bilgi birikiminden faydalanabiliyor. TechSquare platformu, girişimcilerine, Türkiye’nin en iddialı ve güçlü girişimci ağlarının ortak aklından beslenme gibi çok önemli bir şans da sunuyor. 70 yılı aşkın iş ve bilgi birikimiyle Türkiye’nin en yaygın iş ağları üzerinden hizmet sunan KoçSistem’in network olanaklarını kullanabilen girişimciler, fikirlerini hızla işe dönüştürebiliyor. Ayrıca, yine girişimciler, birçok danışmanlık ve mentorluk kurumundan aldıkları hizmetlerle küresel bilgi kaynaklarına anında ulaşabiliyor.

Güncel İçerikler