Global odaklı girişimler için hızlandırma Growth Circuit’ın 2019 yılı programı başladı

Growth Circuit 2019 Hızlandırma Programı Nisan’da gerçekleşen başlangıç kampı ile başladı.

Berkeley Innovation and Acceleration Group ve diğer uluslararası mentorlar ile yoğun bir şekilde üç gün geçiren girişimciler, startup’ları için hem yeni bakış açıları kazandı hem de global yolculuğa ilk adımlarını attılar. Global pazara açılmaktan müşteri görüşmelerinde nasıl verimli şekilde yol izleyebileceklerine kadar çeşitli konularda tecrübe edinen girişimciler, düzenli olarak geri bildirim alma fırsatı da yakaladı. Dolu dolu geçen programın her dakikasında sunum yapan girişimciler Mayıs ayında gerçekleşecek final kampına kadar, her hafta mentorlarıyla iletişimde kalacaklar ve online eğitimlere devam edecekler.

Growth Circuit mezunları dünyanın ilk ve en büyük donanım hızlandırma programı HAX, dünyanın en büyük yazılım devlerinden Oracle’ın Scaleup Ecosystem hızlandırma programı, kurumsal hızlandırıcılarından WeXelerate, önde gelen hızlandırma ve yatırım fonu 500 Startups, Etherium odaklı hızlandırma programı ConsenSys Tachyon Accelerator gibi hızlandırma programlarına katılmaya hak kazanıyorlar.

Yine Growth Circuit mezunları Silikon Vadisi yatırımcıları başta olmak üzere global yatırım fonlarından aldıkları yatırım ile global çizgide büyümeye devam ediyor. Bu noktada hangi girişimin kimden ve ne kadar yatırım aldığını da özel olarak paylaşacağız.

Global odaklı girişimlerin adreslerinden biri olan Growth Circuit, aynı zamanda erken aşama yatırımlarıyla da Türkiye’den pek çok girişimi uluslararası arenaya taşımayı amaçlıyor. 2 yıl içinde toplamda 20 startup’a toplamda 2 Milyon TL’den fazla erken aşama yatırım yapan program, bu ay içerisinde gerçekleşecek final kampının ardından yatırım yaparak Silikon Vadisi’ne gidecek girişimlerini seçecek.

Seçilen girişimler, 6 hafta boyunca Silikon Vadisi’nin saygın yatırımcılarından Tim Draper’ın kurduğu Draper Üniversitesi’nin uluslararası girişimcilik programına katılacak ve globale açılmaya bir adım daha yaklaşacaklar.

Güncel İçerikler