AK Portföy Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, 212 ve Endeavor Catalyst’ten ODC’ye yatırım

AK Portföy Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, teknoloji fonlarından 212 Girişim Sermayesi ve global girişimcilik ekosisteminin önemli oyuncularından Endeavor Catalyst Fonu, yazılım teknolojileri alanında 2005’ten bu yana faaliyet gösteren ve özellikle çoklu kanaldan pazarlama uzmanlığıyla tüm dünyada 2000’i aşkın kuruma hizmet sunan ODC İş Çözümleri‘ne %20 oranında yatırım yaptı.

2005 yılında İstanbul’da Oğuz Küçükbarak ve Emin Altın tarafından kurulmuş olan ODC İş Çözümleri, SmartMessage markası ile kurumların kitleleriyle iletişimlerini güçlendiren ve dijital kampanyalarından maksimum fayda almalarını sağlayan ürün ve çözümlere imza atıyor.

Pazarlama teknolojileri alanında yenilikçi yaklaşımı ile fark yaratan SmartMessage, omnichannel kampanya yönetimi dışında pazarlama otomasyonu, bot üretimi ve dijital izin yönetimi gibi yetenekleriyle müşterilerin kitlelerine bütünleşik bir marka deneyimi yaşatmalarına olanak tanıyor. SmartMessage’ın arkasında Türkiye’de ve küresel arenadaki 4 ofiste çalışmalarını sürdüren 100 kişilik uzman bir ekip bulunuyor. İstikrarlı büyüme çizgisini son üç yılda Ortadoğu ve Doğu Avrupa’daki atılımlarla devam ettiren ODC, özellikle finans ve sigorta sektörlerinde ciddi bir penetrasyona sahip. Deloitte tarafından üst üste 4 kez Türkiye’de en hızlı büyüyen teknoloji firmaları arasında gösterilen ODC, ayrıca 2015’te Microsoft Türkiye tarafından “Yılın Ülke İş Ortağı” seçildi.

Güncel İçerikler