GreenTech İzmir Programı, yeşil teknoloji alanındaki startup’ların başvurularını bekliyor

GreenTech İzmir, 2019’da sınırlarını genişletti. Türkiye’nin her yerinden yeşil teknoloji startup’ları ve kurumsal şirketleri İzmir’e davet ediyor.

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ), Endeavor Türkiye, GCIP-Türkiye, Redis Innovation ve İzmir’deki tüm Teknoloji Geliştirme Bölgeleri, Teknoloji Transfer Ofisleri ve Kuluçka Merkezleri işbirliğiyle düzenlenen Greentech İzmir 2019 Programı, yeşil teknoloji startuplarını kurumsal aktörlerle buluşturuyor.

Son Başvuru Tarihi: 17 Mayıs 2019

Geçtiğimiz yıl İzmir’den katılım sağlayan startup’lar ile birincisi düzenlenen ve yoğun ilgi gören Greentech İzmir, bu yıl tüm Türkiye’den startup’ların katılımına açık. Program sayesinde startup’lar, temiz teknoloji ürünlerini kurumsal şirket, kamu kurumu, belediye, organize sanayi bölgesi gibi kurumsal aktörlere tanıtma imkanına sahip olacak.

Greentech İzmir Programı, kurumsal aktör ve startup’ların ortak bir çözüm üzerinde uzlaşmalarını, birlikte değer yaratan dönüşüm süreçlerini başlatmalarını ve daha hızlı büyümek üzere bir araya gelmelerini hedefliyor. Program ile kurumsal aktör ve startup’lar arasında ortak Ar-Ge projelerinden hizmet/ürün satışına, yatırımlardan teknoloji lisanslamaya kadar farklı birçok alanda iş birliği yapma fırsatları oluşturulması amaçlanıyor.

Güncel İçerikler