Snapchat kurucusu Evan Spiegel’in hayatı dizi oluyor

İlk kez 2010 yılında beyaz perdede sergilenen The Social Network filmi, bir sosyal ağ olan Facebook’un nasıl ortaya çıktığını ve kurucusu Mark Zuckerberg’in başından geçen serüveni beyaz perdeye taşımıştı. Bu kez Facebook’un ardından bir sosyal medya ağının hikayesi daha izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Snapchat kurucusu Evan Spiegel‘in hayatının ve 13 – 24 yaş aralığındaki gençlerin favori sosyal ağı Snapchat’in kuruluş hikayesinin anlatılacağı Frat Boy Genius, The Social Network’ten farklı olarak film yerine dizi olarak yayınlanacak ve geleneksel mecralar yerine dijital yayın platformu Quibi’de izleyiciyle buluşacak.

Platform 1 milyar dolar yatırımla hayata geçti

Hollywood’taki önemli prodüksiyon şirketlerinin 1 milyar dolar yatırımıyla desteklenerek Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan ve Silikon Vadisi’nde geliştirilen Quibi’ye özel olacak Frat Boy Genius dizisi, kısa bölümlerden oluşacak ve her bir bölüm bir öncekinden bağımsız bir hikayeyi izleyiciye anlatacak.

Çekimlerine yakın zamanda başlanması planlanan dizinin, önümüzdeki yıl nisan ayında Quibi’de yayına başlaması bekleniyor.

Öte yandan Frat Boy Genius dizisi Quibi için de büyük önem taşıyor. Amazon Prime, Netflix ve YouTube gibi servislere rakip olarak hayata geçen Quibi’nin ilk ses getiren önemli özel içeriklerinden biri olacak Frat Boy Genius, aynı zamanda platformun rakipleri karşısında nasıl konumlanacağını da bizlere gösterecek.

Güncel İçerikler